Christy (26) trouwt met haar stiefvader (51): ”Sorry mam”

Christy (26) trouwt met haar stiefvader (51): ''Sorry mam''

De 26-jarige Christy uit het Amerikaanse Florida schokte onlangs ruim 23 miljoen mensen met een enorm bizarre video. Hierin deed ze uit de doeken dat ze de man van haar moeder had afgepakt en daarmee was getrouwd.

De video, die op 27 februari online werd gezet, werd maar liefst 23 miljoen keer bekeken en de commentaren was niet mals. Maar Christy maakte het nog erger door bij de video te schrijven: ”Trouwen met mijn stiefvader was de beste beslissing uit mijn leven.” Als hashtags gebruikte ze #marryyourmomsex and #agegap.

De vrouw kreeg duizenden negatieve commentaren en als je 23 miljoen keer bekeken wordt, kun je jezelf voorstellen dat er geen aardige verwensingen tussenzaten.

@christywho_ #vegas #marryyourmomsex #itsworthit #marriage #agegap ♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) – Rainbow Kitten Surprise

Het zit anders in elkaar

Maar nu heeft Christy onthuld dat het allemaal een grote grap was. Ze heeft besloten te vertellen hoe de vork in de steel zit en dat het eigenlijk allemaal niet zo spannend is.

Sterker nog, het echte verhaal is een stuk emotioneler. De man waarmee Christy getrouwd is, blijkt de beste vriend van haar broer Shaun Christopher. Haar broer kwam bij een motorongeluk om het leven en sinds die tijden werd de band tussen zijn beste vriend en Christy steeds hechter.

Geloof niet alles

Maar waarom neem je dan een bepaalde video op om iedereen om de tuin te leiden? Volgens Christy wilde ze met de video bewijzen dat je niet alles moet geloven wat er op het internet verschijnt. ”Mensen zijn boos als ik met mijn stiefvader trouw en ze zijn ook boos als ik het echte verhaal vertel.”

”Het internet wordt gevoed door drama, je wil niet weten hoeveel nare verwensingen ik heb gekregen. Zelfs mijn kinderen van 2 en 4 kregen de meest vreselijke commentaren. Ook schreven mensen dat ze blij zijn dat mijn broer niet meer leeft en ze wilden zelfs de kinderscherming bellen.”

”Ik kreeg een hechte band met de beste vriend van mijn broer. We zijn onafscheidelijk samen, terwijl niemand dacht dat we het vol zouden houden. Sterker nog, we hebben inmiddels twee mooie kinderen samen. Die hebben we Kali Shine en Kash Christopher genoemd, naar mijn broer.”

@christywho_ ONCE AGAIN he is NOT my stepdad it was a joke. Lol real story has been posted . I will meber get tired of this video of our daughter in the hospital #daddysgirl #tattoos #hospital #greenscreenvideo ♬ Happiest Year – Jaymes Young

”Nu het echte verhaal bekend is, wil ik iedereen vragen om mij, mijn man en onze kinderen met rust te laten. Hij is dus niet mijn stiefvader.”

Onder de video verschijnen wederom veel reacties. Mensen lijken niet te geloven dat het om een grap gaat en denken dat Christy het gewoon heeft verzonnen omdat ze zoveel negatieve reacties ontvangt.

 

Scroll naar boven