Christian (27) krijgt derde kind met pop: ”Het was niet gepland!”

De 27-jarige Cristian uit het Colombiaanse Bogot is voor de derde keer vader geworden. Zijn vrouw, pop Natalia had een ‘moeilijke bevalling’. Nu het gezin compleet is, is het koppeltje ook getrouwd. Cristian is dolgelukkig.

Cristian Montenegro kwam al eerder in het nieuws door zijn relatie met een pop. Op zijn TikTok-account @montbk959 is hij elke dag te vinden.

Hier geeft hij updates over het leven met Natalia, en deelt hij video’s over het gezinsleven dat erg zwaar is. Christian en zijn vrouw voeden drie kinderen op. Poppen weliswaar.

Christian (27) krijgt derde kind met pop: ''Het was niet gepland!''

Getrouwd

In een recente video laat hij zien dat het koppel onlangs in het huwelijksbootje is gestapt. Christian en Natalia zijn nu man en vrouw.

In de video zien we een aantal gemonteerde beelden. Cristian schrijft erbij: ”We hebben de volgende stap gezet, we zijn nu man en vrouw.” Natalia is voor de gelegenheid gehesen in een trouwjurk, en heeft een lach op haar gezicht. Die heeft Cris vermoedelijk getekend.

@montbk59♬ Matrimonio Feliz – Abel Juarez

Ongeplande zwangerschap

Christian begon Natalia te daten nadat hij een aantal jaar single was geweest. ”Ik had het al bijna opgegeven, maar toen ik haar zag wist ik weer wat liefde was.”

De bedoeling was om vorig jaar te gaan trouwen, maar dat liep in de soep doordat Natalia ‘onverwacht’ zwanger werd van hun derde kind.

In eerdere video’s heeft Cristian zijn volgers tot de orde geroepen, die hem beschimpen vanwege de relatie met een pop. Hij zei toen: ”Als ik haar niet had, zou ik helemaal alleen zijn. Nu heb ik tenminste iets. Met Natalia kan ik televisie kijken. We kunnen overal over praten.”

Eerste hulp

In april van dit jaar uploadde Cristian een video, waarin hij liet weten zich niet lekker te voelen, omdat hij bezorgd was over de gezondheid van Natalia.

Hij had zelfs het noodnummer gebeld en een ambulance opgeroepen, omdat Natalia last zou hebben van haar hoofd en op sommige momenten weg viel.

In de video is te zien hoe de pop in een ziekenwagen ligt, terwijl een team van artsen zich over haar heen buigt. Cristian is ook te horen. Op de achtergrond jammert hij dat Natalia hoofdpijn heeft.

Bizar

Hij voegt eraan toe: ”Ik heb jullie gebeld omdat ik niet wil dat ze komt te 0verlijden. Ze is de moeder van mijn kinderen. Ik hoop dat het goedkomt, schat.”

De verbouwereerde medici reageren daarop. Terwijl ze hun best doen om niet in lachen uit te barsten, staan ze Cristian erg serieus te woord: ”We gaan haar naar de eerste hulp brengen en zullen haar inwendig nakijken om erachter te komen of ze dit gaat overleven.”

De reacties onder de video zijn niet mals. Iemand schrijft: ”Deze mensen redden levens en jij komt met een verhaal over een pop die hoofdpijn heeft?”

Scroll naar boven