Chris is ten einde raad: ”vrouw en dochtertjes vermist sinds donderdag”

Chris is ten einde raad: ''vrouw en dochtertjes vermist sinds donderdag''

Chris Kuipers uit Schagen weet niet meer wat hij moet doen. Sinds afgelopen donderdag zijn zijn vrouw, maar ook zijn dochters van respectievelijk 7 en 8 jaar vermist. 

Chris maakt zich ontzettend veel zorgen. ”De toestand van mijn vrouw is zorgelijk. Zij is erg verward en onvoorspelbaar”, zo zegt Chris tegen het Noordhollandsch Dagblad.

In de auto

Chris heeft het over zijn vrouw, maar de twee leven apart en vandaag zou de echtscheidingszitting op het programma staan. Hij heeft zijn dochters woensdag voor het laatst gezien.

Getuigen hebben daarna nog gezien dat de kinderen rond 23.00 uur op donderdag in een auto zijn gestapt. De moeder van de 2 stapte niet in.

”Het vermoeden bestaat dat de vrouw zich later bij haar kinderen heeft gevoegd. Volgens Chris was de vrouw donderdag voor het laatst actief op WhatsApp om 23.40 uur.

Spanje?

Chris denkt dat zijn aanstaande ex-vrouw samen met hun dochters gevlucht is naar Spanje. Of onderweg is naar dat land. Ze heeft woensdagavond samen met de meiden afscheid genomen.

Ze heeft haar kennissengroep op de hoogte gebracht. ”Een van hen heeft mij laten weten dat de meisjes toen iets gezegd hebben in de trant van: ‘We gaan naar Spanje!”

Geen verrassing

Hoewel Chris ontzettend bezorgd is zag hij dit, hoe gek het ook klinkt, al wel aankomen. ”Vorige week heb ik een zaak gewonnen, waarin de uitkomst is dat de meiden naar een reguliere basisschool moeten in plaats van thuisonderwijs krijgen.” Chris voelde al dat dit niet goed zou gaan.

Chris voelt zich macheteloos. Hij is bezorgd om de gezindheid van zijn dochters. ”De toestand van mijn vrouw is zorgelijk. Zij is ontzettend verward en onvoorspelbaar.”

Onderzoek

De autoriteiten zijn momenteel bezig met een onderzoek. Tot dusver heeft dat nog nergens toe geleid. Chris heeft een flyer via zijn sociale mediakanalen verspreid.

Zijn dochters zijn  ‘vrolijk, spontaan, en houden van buitenspelen, zwemmen, en Minecraft.’ “Eigenlijk heel standaard”, voegt hij daaraan toe.

Chris is ten einde raad: ''vrouw en dochtertjes vermist sinds donderdag''

Scroll naar boven