Cheryl (62) begint een nieuwe carrière: ik ben een milf met een babywens

Cheryl (62) begint een nieuwe carrière: ik ben een rijpe milf

De 62-jarige Cheryl McGregor en haar toyboy-man Quran McCain (25) willen heel graag een baby samen. Vanwege de leeftijd van Cheryl, zal er een draagmoeder gevonden moeten worden. Maar dat is verre van eenvoudig.

Baby

De kans is groot dat je wel eens hebt gehoord van Cheryl en Quran. De twee zijn enorm actief op sociale media. Vorig jaar werd bekend dat ze graag een kind samen willen.

Cheryl, een moeder van zeven kinderen die inmiddels ook al zeventien kleinkinderen heeft, beweerde in een interview met ‘rammelende eierstokken’ te kampen. Ze wil haar man Quran graag een baby’tje schenken, maar zwanger worden gaat een beetje moeilijk op haar leeftijd.

In gesprek met DailyStar vertellen ze hard op zoek te zijn naar een draagmoeder. Quran heeft besloten dat het koppel een kind ‘verdient’.

Cheryl (62) begint een nieuwe carrière: ik ben een milf met een babywens

In eerste instantie hebben de twee geprobeerd om Cheryl zwanger te krijgen. Dat mislukte, waardoor de twee het nu via een draagmoeder willen proberen.

”We zijn getrouwd in september 2021 en sindsdien zijn we klaar om een familie te starten. Ons leven is de slaapkamer is behoorlijk spetterend, ondanks het gegeven dat Cheryl maar zes jaar jonger is dan Qurans oma.

AlleenFans

De avontuurtjes tussen de lakens waren zo heftig, dat Cheryl heeft besloten een nieuwe carrière te lanceren. Sinds kort kun je haar tegen betaling vinden op AlleenFans. Voor 20 dollar per maand heb je toegang tot exclusieve content van een blote Cheryl die allerlei dingen naar binnen stopt.

Draagmoeder

Maar goed, de baby moet er wel echt gaan komen op termijn. Quran: ”Wij zoeken een draagmoeder, maar wel iemand die na de geboorte van het kind al het contact verbreekt. Diegene moet ook tekenen dat ze nooit contact zal opnemen met het kind.

Quran realiseert zich dat Cheryl niet meer de jongste is. ”We hebben zware gesprekken gehad. Ik weet dat de kans bestaat dat ik het kind alleen zal moeten opvoeden.”

Cheryl voegt daaraan toe: ”We realiseren ons Quran langer op aarde rondloopt dan ik, maar ik heb vertrouwen in hem om de opvoeding te verzorgen.”

Scroll naar boven