Charles (85) wil zijn vriendin (24) een baby schenken

Charles (85) wil zijn vriendin (24) een baby schenken

In de serie opmerkelijke verhalen hebben we weer een leuke voor je gevonden. Miracle Pogue (24) uit het Amerikaanse Mississippi trouwde vorig jaar zomer met Charles (85). De twee willen nu graag een kindje.

Het huwelijk tussen de bejaarde Charles en zijn 61 jaar jongere vriendin Miracle deed vorig jaar flink wat stof opwerpen en dat is ook niet vreemd.

Miracle ontmoette haar man in 2019, toen ze in een wasserette werkte. Op een doodgewone werkdag kwam Charles de zaak binnenstrompelen.

De twee ontwikkelden een innige vriendschap, die niet veel later uitmondde in een vurige romance. In 2020 vroeg Charles zijn vriendin ten huwelijk.

Miracles was enigszins verbaasd, maar ziet in Charles de man met wie ze oud wil worden. Om die reden zei ze ja en vorig jaar vond de huwelijksvoltrekking plaats.

Leeftijdsverschil

Miracle vertelt aan Kennedy News dat ze niet wist dat Charles al in de tachtig was, totdat hij vertelde dat hij is geboren in 1937.

“Het maakt me niet uit. Of hij nu 100 of 55 is, ik hou van hem om hoe hij is. Ik dacht hij begin zestig was omdat hij er zo jong uitziet. Hij is extreem actief.”

@

♬ –

Gezin

Charles is dolgelukkig met zijn jongere vrouw. “Ze heeft haar leven op orde en is geweldig. Onze trouwdag was de mooiste dag uit mijn leven. En weet je: leeftijd is slechts een getal.”

Hij heeft dan ook maling aan mensen die de relatie ter discussie stellen. “Ze doen maar, ze schrijven maar. Mij raakt het totaal niet.”

”We kijken ernaar uit om een gezin te stichten. Ik denk dat ik een goede vader kan zijn.”

IVF

Miracle wil graag kinderen van Charles. Ze wil er het liefst twee en het koppel bekijkt momenteel de mogelijkheden tot een IVF-behandeling. “Ik wil hem een nieuwe generatie geven. ”

Toch is Miracle zich ervan bewust dat de kinderwens wellicht niet gaat uitkomen vanwege de hoge leeftijd van haar man.

“Ik ben erg open-minded. We willen het heel graag, maar als het niet kan heb ik daar alle begrip voor.”

Scroll naar boven