Chaos op vliegveld: familie stopt per ongeluk onontplofte bom in bagage

Passagiers op een luchthaven in Israël zijn in totale angst op de vlucht geslagen nadat een gezien probeerde een niet-ontplofte artilleriegranaat aan boord te brengen aan hun vlucht. Uit beelden die zijn gedeeld op Twitter is te zien hoe het gehele vliegveld totaal in paniek raakt.

Verkeerde souvenir

We brengen allemaal wel eens een souveniertje mee naar huis. Er is niets mis met het maken van herinneringen. Toch houden de meeste mensen het bij een t-shirt, of misschien iets eenvoudigers als een schelp van het strand. De familie die bij dit ongeluk betrokken waren wilden echter iets totaal anders.

Naar verluidt zou het gaan om een Amerikaanse familie (die niet bij naam wordt genoemd). Ze arriveerden op 28 april op Ben Gurion International Airport, klaar om naar huis terug te keren na een bezoek aan de door Israël bestuurde Golan Heights-regio.

beeld: Twitter/JESS_IH_KA

Iedereen die ooit bij de beveiliging is aangehouden omdat hij een vergeten nagelschaartje of een losse tube lippenbalsem bij zich had, weet dat er over het algemeen weinig langs de bagagescanners komt. Een van de kinderen had het roestige stuk granaat eerder tijdens hun reis gevonden. Dus besloot de familie in al hun naïviteit de bom mee naar huis te nemen.

Zoals je je kan voorstellen brak er grote paniek uit op het vliegveld, waarbij één man zelfs gewond raakte. In total paniek klom hij op een bagageband, waarna hij ervan af viel.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven