In Eindhoven zijn er gister (vrijdag) twee agenten in elkaar geslagen door winkelmedewerkers. Het personeel had ook geen mondkapje op. Er was chaos in een winkel waar boa’s waren en die hadden om hulp gevraagd. De agenten gingen er heen om de boa’s te helpen. De eigenaar van de winkel besloot om niet mee te helpen en werd daarom zelfs meegnomen naar het bureau. Hij ging niet zomaar mee want hij verzette zich extreem. Iemand van het winkelpersoneel die 59 jaar oud is probeerde de eigenaar te helpen door een van de agenten in een wurggreep te leggen. De agent heeft er een spierkneuzing aan overgehouden. De andere agente kreeg een schop tegen haar been.

BEKIJK OOK  Linda de Mol heeft al heel lang geleden corona gehad

Er was nóg een medewerker die 49 jaar oud is en die weigerde ook mee te helpen. Het lukte de twee BOA’s en de agenten uiteindelijk om de situatie onder controle te krijgen. Er was nog een winkelmedewerker die alleen een boete kreeg omdat hij geen mondkapje op had. De vierde medewerker bemoeide zich niet met de situatie.

De eigenaar van de winkel en een medewerkster werden later die avond vrijgelaten nadat hij op verhoor was geweest. Tegen de 59-jarige medewerker is aangifte gedaan van poging doodslag en mishandeling en die zit op het moment nog vast.

Burgemeester Jorritsma van Eindhoven is in shock en vind het de ziek voor woorden wat er gisteravond is gebeurt en zegt hier het volgende over: „Dit is te gek voor woorden, een grens is overschreden.”


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!