Channon en haar familie gebruiken nooit meer wc-papier

Channon en haar familie gebruiken nooit meer wc-papier

Een moeder van twee kinderen heeft het internet flink geshockeerd door een video te uploaden waarin ze vertelt nooit meer wc-papier te kopen of gebruiken. Channon Rose vindt toiletpapiertjes namelijk vies en zonde van haar geld.

 

Kleren

Rose, afkomstig uit het Amerikaanse Colorado, is recycle-vriendelijk. Ze hamert er bij haar kinderen op dat hergebruiken goed en noodzakelijk is de gezondheid van het milieu. ”Wc-papier is ontzettend vies. Als het nat wordt hoopt het zich op en komt het vast te zitten in het riool. Dat is niet goed voor het milieu.”

Maar waarmee veegt de de familie hun billen en geslachtsdelen dan wel af? Channon heeft een oplossing bedacht. Sinds een tijdje gebruiken haar gezinsleden en zij een bidet om te wassen, waarna alles wordt afgeveegd met kleding. ”Want kleding kan je wassen, snap je? Je kunt het niet alleen hergebruiken, het is ook veel schoner dan wc-papier.”

Gewoon in de wasmachine

Het enige probleem dat de familie heeft, is wanneer de grote boodschap gedaan moet worden. Dan hangen er meerdere kledingstukken met resten uitwerpselen naast elkaar. ”Aan het einde van de dag gooi ik alles in de wasmachine, gezamelijk met al onze kleren. Ik maak geen onderscheid, hoor.”

I don

Reacties

Onder de video, die meer dan 700.000 keer bekeken is, verschijnen veel reacties. Iemand vindt het ontzettend goor en vraagt zich af of gasten hieraan mee moeten doen. Daarop antwoord Channon: ”Nee, we hebben wel wc-papier in huis. We gebruiken het alleen zelf niet, maar bezoekers mogen dit natuurlijk wel doen.” Iemand anders heeft er wel begrip voor en zegt: ”Dit is best bizar, totdat je de bidet noemde. Je maakt alles dus wel goed schoon.”

Poep op je hand

Een iemand was erg kort met zijn reactie en scheef: ”Nee, dit kun je niet doen”. Daarop antwoordde Channon naar onze mening treffend. ”Als je poep op je hand hebt, veeg je dat dan ook af met wc-papier? Of was je je handen om ze daarna te drogen met een handdoek?”

Scroll naar boven