Carrie (30) wilde haar vriend (63) uitmelken: ”Maar nu ben ik verliefd”

Carrie (30) wilde haar vriend (63) uitmelken: ''Maar nu ben ik verliefd''

De 30-jarige Carrie ontmoette haar huidige vriend Randy (63) een aantal jaar geleden via Tinder. Ze zag de relatie in eerste instantie als een ‘zakelijke transactie’, waarbij ze Randy financieel naar de afgrond wilde brengen. Inmiddels is ze verliefd.

Zo’n drie jaar geleden werden Carrie en Randy een match via de datingapp Tinder. Carrie had haar leeftijdsvoorkeur op maximaal 99 jaar ingesteld.

Dat deed ze met een reden. Ze zocht namelijk naar een ‘welgestelde man’ die haar financieel alles kon geven waar ze naar verlangde.

Carrie is daar ook eerlijk over. ”Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoette dacht ik meteen aan geld, mijn plan was om hem leeg te trekken, en daarna weg te gaan.”

Carrie (30) wilde haar vriend (63) uitmelken: ''Maar nu ben ik verliefd''

Oprechte liefde

Maar tijden zijn veranderd. Inmiddels is de relatie tussen Carrie en Randy niet meer gebaseerd op geld. Het is een serieuze relatie met oprechte liefde. Dat beweert het koppel tenminste.

In de Love Don’t Judge podcast bij de televisiezender TLC vertelt ze dat ze dol is op Randy’s vriendelijkheid en dat hij ook erg vrijgevig is.

Ontmoeting

Naar eigen zeggen heeft Carrie overwogen om Randy te negeren, nadat hij haar overlaadde met cadeautjes om haar leven op orde te krijgen. ”Ik heb hem daarna maandenlang geen bericht gestuurd.”

‘Ik had niks’

”Ik zei: ik ga mijn leven veranderen, ik ga het juiste doen, ik ga een baan zoeken.” Ondanks haar intenties nam Randy toch weer contact op met Carrie, hij wilde weten hoe het met haar ging.

Carrie: ”Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”

Na meer dan een jaar (!) online chatten, vond er eindelijk een ontmoeting plaats tussen de twee. Ondertussen had Randy tienduizenden euro’s aan zijn internetliefje uitgegeven.

Zakgeld

Carrie voelde zich naar eigen zeggen ontzettend schuldig. Nu de twee al drie jaar een koppel vormen, is er sprake van echte liefde. Tenminste, dat beweert het stelletje.

Wel is het zo dat Carrie nog steeds ‘zakgeld’ krijgt, omdat ze geld uitgeeft als water. ”Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”

Carrie spendeert het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed. Dat heeft ze nodig voor OnlyFans, waar ze nu andere mannen gelukkig maakt.

Scroll naar boven