Caroline van der Plas deelt zorgwekkend nieuws

Caroline van der Plas deelt zorgwekkend nieuws

De politieke carrière van Caroline van der Plas, de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging (BBB) is sinds de afgelopen verkiezingen plotseling in een stroomversnelling terechtgekomen. Zeker nadat de partij de grote winnaar werd, is de druk op haar fors toegenomen.

Onlangs onthulde Van der Plas dat het niet alleen maar hosanna is. Zo maakte ze bekend dat ze soms voor haar veiligheid vreest door bepaalde berichten.

Desondanks dendert Caroline gewoon door. Er moet immers gewerkt worden. In een interview met weekblad Story vertelt Van der Plas werkweken van meer dan 100 uur te draaien.

Caroline van der Plas deelt zorgwekkend nieuws

Dit hakt er voornamelijk bij haar familieleden flink in. ”Mijn moeder maakt zich zorgen over mij en mijn gezondheid”, zo beweert Caroline.

Kapot op de bank

Door haar politieke aspiraties heeft Caroline nergens meer tijd voor. ”Familie en vrienden nodigen me in de weekenden uit om te komen eten.”

”Ik ben dan echter helemaal kapot en wil op de bank liggen. Ik moet er dus voor waken dat ik te vaak afzeg en niemand meer zie.”

Familie

De BBB-voorvrouw heeft een hechte groep met vriendinnen met wie ze dolgraag leuke dingen onderneemt. Maar ze wil natuurlijk ook tijd vrijmaken voor har kinderen.

”In het mei-reces heb ik wat vrije dagen ingepland, zodat ik iets leuks met hen kan doen.” Dan moet ze ook nog aan haar moeder denken.

”Mijn moeder is net geopereerd. Ze heeft een nieuwe knie gekregen, dus zij heeft ook veel meer aandacht nodig”, aldus Caroline.

Zorgen om gezondheid

Caroline’s familie maakt zich echter heel veel zorgen om haar gezondheid. ”Mijn moeder maakt zich veel zorgen om mij en mijn gezondheid.”

”Of ik het nog wel volhoud. Ik heb recent twee keer achter elkaar griep gehad en ik herstel heel erg slecht. Dan zegt zij: je moet rust nemen, langs de huisarts gaan en je bloed laten testen.”

Volhouden?

Caroline is inmiddels weer opgeknapt, maar ze snapt de zorgen van haar moeder. ”Het valt te zien of ik dit twaalf jaar kan volhouden.”

”Uiteindelijk zal ik mensen om me heen krijgen en kan ik eindelijk dingen uit handen geven. Maar nu kan ik me gewoon niet laten vervangen bij een debat.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Scroll naar boven