Caroline totaal de afgrond in na ernstige onthulling over haar kinderen

Ga er maar even goed voor zitten, want Yvonne Coldeweijer zorgt voor flinke ophef in het privéleven van Caroline van der Plas. En ze brengt heftige informatie.

‘Willens en wetens’

Op Instagram schrijft ze: “Caroline houdt al jarenlang willens en wetens haar twee zonen weg bij hun vader.” Deze man heeft destijds hemel en aarde bewogen om zijn kinderen te zien.”

De vader van de kinderen klom in 2006 uit wanhoop op de Waalbrug, waar hij zich vastketende. Hij eiste contact met minister Donner om aandacht te vragen voor zijn problemen.”

De vader stelt dat Caroline en hij gescheiden zijn toen de oudste zoon acht jaar was. Er zou toen een regeling getroffen zijn.Dat betrof co-ouderschap, met een verdeling van 50-50.

Rechter

Maar drie maanden later besloot Van der Plas om honderd kilometer verderop te gaan wonen. Dit zou ze niet overlegd hebben met de vader van de kinderen.

Caroline zou zich ook niet meer aan de 50-50 regeling hebben willen houden. Ze is zelfs naar de rechter gestapt om een nieuwe regeling af te dwingen.

Yvonne: “Shocking genoeg ging de rechter daarin mee. De vader mocht de kinderen nog maar zes keer per maand zien.”

“Hij is door een diep dal gegaan en kon niet begrijpen dat de rechter daarmee akkoord is gegaan. Hij zag zijn zoons voorheen bijna elke dag. Hij kon geen deel meer uitmaken van de opvoeding. Zijn kinderen waren ineens slechts logees.”

Zware onthulling over kinderen Caroline: "Mogen vader niet zien"

Ego van Caroline

Coldeweijer vervolgt: ”Daarna ging het van kwaad tot erger. De vader kreeg zijn zoons ineens helemaal niet meer te zien van Caroline.”

”Hij reed soms honderd kilometer voor niks naar Deventer om vervolgens de kinderen van niet mee te krijgen. Hij voelde zich zo machteloos dat hij op de brug is geklommen.”

”Inmiddels houdt Caroline haar zoons al twintig! jaar weg van deze beste man. Er is verder geen indicatie dat hier iets aan vooraf is gegaan.”

”Dus waarom Caroline deze beslissing heeft gemaakt, is vooralsnog nergens anders op gebaseerd dan haar eigen ego. Omdat zij niet met de vader door een deur kan, zijn hij en haar zoons daar de dupe van.”

Boek

In het boek van Caroline van der Plas, genaamd ‘Gezond Verstand’, schreef ze over het huwelijk dat het ‘een periode was met veel ellende’.

De vader van de kinderen kwam in de schulden terecht en moest naar de Voedselbank, omdat hij al zijn geld aan advocaten had uitgegeven om zijn zoons te mogen zien. Tevergeefs.

Yvonne eist opheldering

Op Instagram schrijft Yvonne benieuwd te zijn naar de reactie van Caroline. ”Want alleen ‘negativiteit’ en ‘ongezond’ vind ik wel een heel karige onderbouwing om je zoons 20 jaar weg te houden bij hun vader.”

Zware onthulling over kinderen Caroline: "Mogen vader niet zien"

 

Scroll naar boven