Caroline krijgt zware klap te verwerken door heftige beschuldigingen

Caroline krijgt zware klap te verwerken: ''Er moet nu een onderzoek komen''

Caroline van der Plas voert momenteel een keiharde strijd in de race om het premierschap. Maar dat is niet het enige, want op persoonlijk vlak is het ook hommeles.

Zoals bekend voert de fractievoorzitter van de BBB een bikkelharde strijd uit met haar ex-man Dennis Grippeling. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien.

Kinderen

Vorige week dropte Yvonne Coldeweijer juice op haar kanaal. Zij meldde dat Caroline haar kinderen al twintig jaar bij hun vader weghoudt.

Caroline krijgt zware klap te verwerken door heftige beschuldigingen

”Deze man heeft destijds hemel en aarde bewogen om zijn eigen kinderen te kunnen zien. Hij is in 2006 zelfs op de Waalbrug geklommen.”

”Daar heeft hij zich vastgeketend en eiste hij contact met minister Donner, om aandacht te vragen voor wat hij doormaakte”, aldus Coldeweijer.

Ex-man

En nu heeft Dennis, de vader van de kinderen, een uitgebreid interview gehouden met Story. Hierin is hij verontwaardigd over de gang van zaken.

”Kennelijk is dit nu allemaal weer nieuws, maar waar waren jullie in 2006? Toen ik deze actie hield? Toen was er niemand die naar mij wilde luisteren.”

Onderzoek

Grippeling wil dat onderzoeksjournalisten onderzoek gaan doen naar het feit dat veel kinderen na een scheiding een van de beide ouders niet meer zien.

Hij wil ook dat er uitgezocht wordt wat de achtergronden daarvan zijn. ”Het zijn echt niet allemaal slechte vaders. Het komt door rancuneuze types als Van der Plas.”

‘Onbetrouwbare vrouw’

Grippeling is verongelijkt over de populariteit die Caroline in de media geniet. ”Ze heeft jarenlang dwarsgelegen. Ik vind het afschuwelijk om te zien hoe populair zij wordt weggezet in de media.”

”Zij is niet zo. Ik vind haar een puur slecht mens. Caroline is niet zo’n jolige, leuke en vriendelijke vrouw. Ze is heel bazig en onbetrouwbaar.”

Jaloezie

Dennis stelt dat de voornaamste reden dat hij zijn kinderen niet ziet, jaloezie is. ”Als de kinderen bij mij waren geweest, was het altijd leuk. Dan moesten ze weer terug naar haar.”

Caroline

”Als ze dan vertelden over het leuke weekend, werd Caroline jaloers. Ze is ontzettend jaloers”, zo stelt de woeste Grippeling.

Volwassen

De twee zoons van het voormalige stelletje zijn inmiddels volwassen. Ze zouden dus makkelijk zelf contact kunnen opnemen.

Maar dat doen ze niet. Grippeling denkt te weten waarom. ”Caroline heeft ze vijftien jaar lang geïndoctrineerd. Dat is het erg moeilijk daaroverheen te stappen.”

”Ook al ben je volwassen. Hoeveel volwassenen hebben er wel geen contact met hun ouders over dingen die in het verleden zijn gebeurd, wat niet de waarheid is? De jongens waren nog kleine kinderen toen we gingen scheiden”, zo besluit Grippeling zijn relaas.

Ex-schoonvader

Opmerkelijk is dat Reindert, de ex-schoonvader van Caroline, prima contact heeft met Van der Plas. Hij kiest de kant van de BBB-voorvrouw.

”Ze doet het heel erg goed. Ik heb geen contact meer met mijn zoon. Dat is allemaal voortgekomen uit de scheiding en ook nog uit leugens.”

Scroll naar boven