Carol (62) doet het met vijf mannen: ”Trouwen en monogamie is onzin”

Carol (62) heeft vijf mannen en legt de voordelen uit

De 62-jarige Carol Vorderman heeft geen behoefte aan een standaard huwelijk. De televisiepresentatrice uit Engeland doet het daarom met vijf ‘speciale vrienden’. ”Dat werkt ideaal. Het gaat hartstikke goed en ik krijg precies wat ik wil.”

Speciale vrienden

De meeste mensen verbinden zich aan een partner en proberen dat dan hun leven lang vol te houden. De Britse Carol pakt het anders aan. In een interview met You magazine vertelt ze dat ze niet op zoek is naar liefde en alle verplichtingen die er bij komen kijken.

”Mijn levensdoel is gelukkig zijn, niet om verliefd te zijn. Ik vind mensen en het leven erg interessant en daarom heb ik vijf ‘speciale vrienden’. Een ken ik er al 11 jaar en de anderen ken ik ook al jaren. Je kunt het zien als friends with benefits. Dit werkt heel goed voor mij.”

”Ik ben ook geen jaloers type en ben gelukkig wanneer mijn vrienden ook gelukkig zijn. Ik ben 62 jaar en inmiddels ben ik in een fase van mijn leven waarin ik kiezen van welke aspecten ik geniet. Als ik zin heb in een van de mannen, dan pleeg ik een telefoontje.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carol Vorderman (@carolvorders)

Taboe doorbreken

Carol wil met haar interview een taboe doorbreken. ”Vrouwen van mijn generatie hebben het krankzinnige idee dat ze een man moeten kiezen met wie ze trouwen, kinderen krijgen en de rest van hun leven samenblijven. Het is echt onzin als je het mij vraagt. Je moet gewoon doen waar je zin in hebt.”

Trouwen is onzin

”De feiten spreken voor zich. De helft van alle huwelijken eindigt in een scheiding. Mensen die zo dom zijn om daarna nog een keer trouwen, eindigen in 66 procent de gevallen wederom met een scheiding. Ze beginnen allemaal met hoop en zijn daarna verdrietig.”

”We leven nu in een moderne wereld. Voor degenen die het achterhaalde idee van trouwen en monogaam zijn nog steeds prefereren: ik wil jullie feliciteren.”

Scroll naar boven