Carmen en Lupita delen een ingang: ”Een van ons heeft nu een vriend”

Carmen en Lupita delen een ingang: ''Een van ons heeft nu een vriend''

De Siamese tweeling Lupita en Carmen Andrade (22) gaven onlangs een onthullend kijkje in hun leven. Zo lieten ze weten hoe het is om aan elkaar te leven.

Ook vertelden ze dat mensen er vaak vooroordelen op nahouden als het aankomt op daten en…de daad. Want de dames delen namelijk een vagina.

De tweeling, geboren in Mexico maar opgegroeid in Connecticut (Verenigde Staten), delen een pelvis (bekken) en een lever.

Beiden beschikken over een been. Carmen bestuurt het rechterbeen, terwijl Lupita zorg draagt voor het linkerbeen.

”We hebben een hoop uitdagingen gehad, maar we hebben een mooi leven”, zo stelt Carmen. ”We gaan naar concerten en naar de bioscoop.”

”Ook maken we samen mooie reizen met het vliegtuig. We hebben dan aan een stoel genoeg voor de prijs van twee.”

Bewust niet gescheiden

De twee hebben er bewust voor gekozen om aan elkaar vast te blijven zitten. Dit omdat scheiden fataal kan aflopen voor een van de twee, of voor beiden.

Lupita en Carmen delen een vagina: ''Een van ons heeft nu een vriendje''

”Toen we klein waren, kregen we therapie om te leren hoe je moet opstaan en om te leren hoe we onze benen moeten gebruiken.”

Daten

De dames vertellen er beide een aparte blik op na te houden als het aankomt op daten. Carmen heeft namelijk een vriend, genaamd Daniel.

Lupita heeft er geen behoefte aan en wil ook niets doen met mannen. Toch heeft ze niet te klagen over aandacht, zegt ze.

”Mijn Instagram staat vol met berichten van wanhopige mannen met een fetish. Ze willen het allemaal met me doen om zichzelf te plezieren. Ze denken niet aan mij.”

Carmen heeft Daniel ontmoet via een dating app in oktober 2020. Wat Daniel zo bijzonder maakt, is dat hij geen enkele vraag stelde over haar situatie.

Lupita en Carmen delen een vagina: ''Een van ons heeft nu een vriendje''

Ondanks dat de twee al 2.5 jaar daten, is Carmen nog niet intiem geweest met Daniel. Carmen wil eerst samenwonen.

Geen kinderen

”Daniel en ik hebben wel eens gesproken over kinderen, maar ik zit er niet op te wachten. Ik ben al moeder van een hond.”

”Daarnaast kunnen Lupita en ik niet zwanger worden. We hebben endometriose en we blokkeren ook hormonen die ervoor zorgen dat we menstrueren.”

Lupita is aanwezig bij alle dates en kan het ook erg goed vinden met Daniel.  ”Het is grappig want Lupita gaat altijd eerder slapen dan ik.”

”Als Daniel blijft slapen, val ik sneller in slaap dan Lupita. Dan gaat hij gewoon lekker met haar kletsen.”

Compromis

Hoewel ze er niets aan kan doen, voelt Carmen zich schuldig tegenover Daniel. ”Ik zou zo graag wat tijd alleen met hem hebben. Maar dat kan niet.”

”Daarom probeer ik vaak een compromis te sluiten. Dan laat ik hem bepalen waar we heengaan, of wat we gaan eten.”

Scroll naar boven