Carlo Boszhard zoekt nieuwe kandidaten voor Married at First Sight

Het afgelopen seizoen van Married at First Sight is zo goed bevallen dat er weer een nieuw seizoen komt. De presentator van de populaire serie, Carlo Boszhard, is daarom op zoek naar kandidaten voor het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen Married at First Sight

Elke volwassene kan zich aanmelden. Het programmateam koppelt een deel van de kandidaten aan elkaar. Hiervoor worden zogenaamde experts ingeschakeld, waaronder psychologen.

De stellen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft. Hier mogen ze zogenaamd kiezen of ze trouwen of niet. Als het paar ervoor kiest om te trouwen gaan ze vervolgens op huwelijksreis, per echtpaar een verschillende locatie. Vanaf seizoen 4 wonen de stellen na hun huwelijksreis gedurende enkele weken samen. De kandidaten staan onder contract met beperkende restricties waardoor er stress ontstaat voor spannende reality tv.

Carlo heeft daarom een oproep op instagram geplaatst: “In het vorige seizoen van Married at First Sight, schoot Cupido helaas niet altijd helemaal raak, Maar we geven natuurlijk niet op”.

Ze willen het dit jaar nog beter doen en er komt zelfs een nieuw team: “Seksuologie, biologie, psychologie en matchmaking. Dat belooft wat.”

De afgelopen seizoenen waren erg leuk maar helaas waren er niet veel mensen bij elkaar gebleven maar toch zijn er ook mensen wél bij elkaar gebleven. Patty en Bram bijvoorbeeld. Die deden ooit mee en zijn nog steeds erg gelukkig samen!

Wil jij je aanmelden voor het populaire programma of ken jij iemand die hier aan mee zou moeten doen? Je kan je hier aanmelden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven