Carlo Boszhard vindt Rob Goossens ongelooflijk respectloos: ‘Dit is niet nodig’

Carlo Boszhard laat weten dat hij het ongelooflijk respectloos vond van Rob Goossens hoe hij zich heeft uitgelaten over Paul de Leeuw. Carlo is verbijsterd. “Dit is niet nodig”

Sneer van Rob

Rob Goossens haalde vorige week tijdens RTL Boulevard uit naar Paul de Leeuw. Ze hadden het erover dat als je driemaal achter elkaar de Televizier-verkiezing hebt gewonnen, het volgende jaar niet mee mag doen. Dit heeft Paul de Leeuw ook een keer gehad. Rob zei hierover: “We hebben het ook gezien bij Paul de Leeuw in de periode dat hij nog gewaardeerd werd”.

Daar bleef het niet bij. Rob ging door: “Ik zeg het er maar even bij voor de jongere kijker die zoiets heeft van: waarom heeft Paul de Leeuw ooit drie keer op rij gewonnen? Maar, Paul de Leeuw, lieve kijkers, was dus ooit een icoon. Dus dat.” Carlo Boszhard vindt dit behoorlijk respectloos. Hij is teleurgesteld in Rob. Carlo zei:

“Als iemand de waarde van deze prijs binnen drie zinnen heeft vernietigd, is het Rob Goossens. Een artiest die zoekende is naar zijn plek in het medialandschap hoeft geen prijs. Maar als het hier gaat om iemand die zo groot was dat hij zelf in de jaren 90 dat landschap bepaalde, is respect op z’n plaats.”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven