Carla (57) zorgde voor de kinderen van overleden ex, maar die doen haar iets vreselijks aan

Carla (57) is voogd van de kinderen van haar overleden ex-man, maar die doen haar iets vreselijks aan

Een samengesteld gezin is niet altijd makkelijk. De 57-jarige Carla kan daar inmiddels over meepraten. In de LINDA legt ze uit wat de kinderen van haar ex-man haar hebben aangedaan, terwijl Carla altijd goed is geweest voor hen.

”Tot tien jaar geleden vormden mijn partner, zijn zoon, dochter en ik een samengesteld gezin. De biologische moeder van de twee kinderen was verhuisd en wilde niets meer met haar kroost te maken hebben. Vanaf dat moment was ik eigenlijk hun moeder. Tenminste, zo voelde het.”

”Ik ben er altijd voor hen geweest, maar desondanks hebben de kinderen veel pogingen ondernomen contact te krijgen met hun moeder. Dat liep altijd op een teleurstelling uit voor hen. Ik vond het vreselijk voor ze, want het laatste wat je ze gunt is een leven zonder moeder.”

Man overleden

In 2013 gebeurt er iets verschrikkelijks. Carla’s man overleed plotseling en vanaf dat moment werd ze officieel voogdes van de kinderen. ”We zijn nu 10 jaar verder en ik heb een nieuwe relatie. Zijn kinderen willen daardoor niets meer met mij te maken hebben.”

Gebruikt

”Ik probeer ze te vragen waarom, maar ze negeren me. Voorstellen om samen iets te gaan doen, zoals lunchen of gezellig uit eten wordt niet op gereageerd. Mijn nieuwe partner hoeven ze niet te zien en mij willen ze ook nauwelijks spreken. Ik vind hen enorm ondankbaar en voel me gebruikt.”

”Als ze geld nodig hadden of hulp met verhuizen was ik goed. Blijkbaar was ik als stiefmoeder goed genoeg voor alle klusjes maar willen ze mij niet meer in hun leven. Het doet me erg veel pijn en ik geloof niet dat ik dit verdiend heb. De zoon heeft me zelfs geblokkeerd op WhatsApp.”

Scroll naar boven