Café laat vrouwen voor drank betalen op basis van hun cupmaat

Café laat vrouwen voor drank betalen op basis van hun cupmaat

In Australië is de pleuris uitgebroken omdat een café heeft besloten vrouwen drank te geven op basis van hun cupmaat. Hoe groter de voorgevel, hoe meer gratis drank. En dat valt niet lekker bij veel mensen, die spreken van ‘krankzinnig gedrag’.

Hoe groter hoe beter

De pub, genaamd The Woolshed uit Adelaide, Australië, kent geen enkele schaamte en adverteert er zelfs mee op sociale media. Hierbij gebruiken ze de slogan: ”Hoe groter, hoe beter’.

En daar stopt het niet, want vrouwelijk schoon wordt ook nog aangemoedigd om bij binnenkomst hun BH’s uit te doen en aan een kapstok te hangen.

Dat geldt overigens ook voor mannen. Of transpersonen. Of alles wat er tussenin valt. Bij de post is te lezen: ”Rondlopen met een bh is niet comfortabel. Hang hem daarom gewoon aan de kapstok!”

Gratis drank

Wanneer een vrouw binnenkomt, moet ze haar cupmaat doorgeven. Vrouwen die cupmaat A hebben, komen er slecht vanaf met 1 gratis drankje.

Heb je cupmaat B? Dan krijg je 2 gratis drankjes. Vrouwen die gezegend zijn met cupmaat C krijgen er drie enzovoort. Heel erg vervelend als je geen bos hout voor de deur hebt, dus.

Massale ophef

Sinds de promotie online staat, wordt er woedend gereageerd. Mensen noemen het denigrerend en s*ksistisch. Iemand is van mening dat de tent gesloten moet worden.

Een ander schrijft onder de post dat het een verschrikkelijk idee is en dat degene die hier verantwoordelijk voor is direct ontslagen moet worden.

De pub heeft inmiddels besloten om de post offline te halen. Ze geven toe het niet erg slim aangepakt te hebben en bieden excuses aan.

Café laat vrouwen voor drank betalen op basis van hun cupmaat: ''Hoe groter, hoe goedkoper''

Scroll naar boven