Café-eigenaresse reageert woedend op slechte recensie

Café-eigenaresse reageert woedend op slechte recensie

De eigenaresse van een café heeft woedend gereageerd op een klant die haar horeca-gelegenheid een erg slechte review had gegeven.

Review

Georgina Smith, uitbater van het Britse café The Black Horse in Stoke-on-Trent, was compleet in shock toen ze zag wat een klant op Tripadvisor had geschreven.

In de review, die 1 ster kreeg, schreef de anonieme auteur: ”Dit café was altijd fantastisch en ik kwam er heel erg vaak. Maar nu er een nieuw management is gekomen, is het verschrikkelijk.”

”Het eten was erg goed, maar ik wil vrouwelijke bezoekers die met hun partner komen om hen dichtbij te houden want het management is niet vies van flirten met mannen.”

Reactie

Smith, die het café vorige maand had overgenomen van de vorige eigenaren die met pensioen zijn, besloot de review direct te delen via sociale media.

De 49-jarige vrouw schreef: ”Wat leven we toch in een tragische wereld. Ik ben geen mannen-eter, die hadden dan hogere cijfers kunnen geven als het eten goed was.”

”Wat mij betreft hoe je nooit meer te komen kl**tzak. Je bezorgt mijn zaak een slechte naam met je geluk. Maak jezelf dan bekend, in plaats van zo’n anonieme review posten achter je computer. Je aantijgingen slaan nergens op. Als je wil mag je dit tegen mijn man vertellen.”

Reviews

Het café heeft meer dan 200 reviews gekregen, die op eentje na allemaal ‘exceptioneel’ zijn. De uitbaatster krijgt online erg veel steun en wil daar iedereen voor bedanken.

Scroll naar boven