Buren zien ‘honderden vliegen’ op raam, politie doet gruwelijke vondst

a view of a building through a rain covered window

In het Noord-Hollandse Alkmaar heeft een wijkagent maandag een bewoner van Koedijk dood gevonden in zijn huis. De man zou er al twee maanden hebben gelegen.

Vlak voor het weekend was de politie gealarmeerd door omwonenden, die vertelden dat het raam van hun buurman vol met vliegen zat. In eerste instantie was dat niet heel bijzonder. De bewoner zou namelijk wel vaker zonder iets te zeggen in het buitenland verblijven.

”Maar toch had ik er geen goed gevoel bij”, schrijft de wijkagent. Dus ging deze maandag terug naar de woning. ”Alles zag er precies zo uit als voor het weekend en de buren hadden niemand meer gehoord of gezien. Daarop had ik de poort die toegang gaf tot de tuin open gebroken en toen ik het achterraam zag, wist ik genoeg.”

In de video van de agent is te zien hoeveel vliegen er op de ramen zitten. De wijkagent wil mensen niet shockeren met de beelden, maar informeren. ”Mochten mensen in hun wijk een raam zoals deze zien, bel dan de politie.” Het is onbekend hoe de man is overleden.

Scroll naar boven