Bruidegom dumpt vreemdgaande verloofde voor ogen van 200 gasten

Wat een droomhuwelijk had moeten worden is voor een succesvolle bankier en zijn verloofde, een zeer getalenteerd politiek adviseur, uitgelopen op een bizarre situatie. Ten overstaan van 200 gasten besliste de bruidegom zijn aanstaande te dumpen.

Verloofde doet het gewoon

De Italiaanse Massimo Segre (64) en zijn 17 jaar jongere verloofde Christina Seymandi waren al drie jaar samen. Over 2 maanden zouden de twee gaan trouwen. Maar dat zal helaas voor met name Christina niet gaan gebeuren. Tijdens een soort van ‘oefenfeest’ in Turijn maakte de multimiljonair Segre een eind aan de verloving.

Op de huwelijksrepetitie waren zo’n 200 gasten. Alles verliep precies zoals Segre wilde. Toen hij het woord nam, voerde Segre zijn wraakactie uit. Op beelden die zijn gemaakt, is te zien hoe zijn verloofde naast hem staat met een bosje bloemen. De toespraak begint nog goed, maar na de aanwezigen te hebben bedankt gaat het los.

La fine della storia tra Segre e Seymandi

‘Mijn hart is gebroken’

Hij leest voor: ”Ik heb altijd gedacht dat van iemand houden betekent dat je streeft naar het geluk van een ander. Meer nog dan je streeft naar je eigen geluk. Daarom wil ik Christina de vrijheid geven om lief te hebben. Zeker wanneer het gaat om een bekende advocaat.” Waar hij op doelt, wordt Christina direct duidelijk, want te zien is hoe ze verstijfd.

Segre vervolgt: ”Ik ben zo teleurgesteld, mijn hart is gebroken. Maar ik moet je vrijheid geven. Vertrek nu maar op vakantie naar Mykonos met je advocaat. Alles is betaald.” Na deze onthutsende speech verontschuldigt Segre zich, waarna hij van het podium af stapt en het feest direct verlaat. De mensen blijven stomverbaasd achter.

Vreemdganger reageert

Seymandi, een bekend gezicht in het Zuid-Europese land, krijgt inmiddels talloze haatberichten. Aan de Italiaanse krant Corriere della Sera vertelt ze: ”Ik dacht dat het een grap was. Maar hoe langer het duurde, hoe meer in versteende. Ik stopte met luisteren en was heel erg verbaasd en geschokt.”

Volgens Seymandi ging ze inderdaad vreemd met haar advocaat, maar was er nog ‘veel liefde’ in haar relatie. ”We hadden dit samen kunnen bespreken. Ik snap niet waarom hij dit nu zo gedaan heeft. Hij is een goede man, maar hij heeft iedereen er nu bij betrokken. Hij heeft mensen van wie ik hou gekwetst.”

Scroll naar boven