Bruid zet stoel neer voor overleden zoon – kan tranen niet bedwingen wanneer ze ziet wie er opdaagt

Becky moest de ergste nachtmerrie van elke moeder ervaren. Haar zoon stierf op zeer jonge leeftijd, namelijk 19 jaar. Het was de ergste pijn die iemand ooit zou kunnen bedenken. Maar ze probeert haar leven zo goed mogelijk voort te zetten.

Twee jaar na de vreselijke nachtmerrie ontmoette ze de man van haar dromen. En het was gewoon een kwestie van tijd totdat ze besloten om te trouwen.

Zij en haar man, Kelly, hebben zich met liefde en warmte op hun speciale dag voorbereid. De herinnering aan haar overleden zoon bleef aan haar knagen, dat zou nooit meer weggaan. Dus lieten ze tijdens de ceremonie een lege stoel voor hem achter.

I'm in heaven for your wedding so what shall I do? I'll come down to earth to spend it with you. So save me a seat, just…

Geplaatst door Love Adventured op Zaterdag 8 juli 2017

Ze was zich niet bewust van de verrassing die haar man voor haar in petto had.

Hij wist hoe vreselijk het voor haar zou zijn, dus hij plande iets. Vlak voordat de ceremonie zou beginnen. Kelly liet haar weten dat ze iemand moest ontmoeten. Zie je, hij had een 21-jarige man genaamd Jacob uitgenodigd en zij wist precies wie hij was. De bruid ging onmiddellijk kapot en huilde.

Zie je, toen Tristan stierf, zorgde Becky ervoor dat zijn organen zouden worden gedoneerd aan iemand die ze nodig heeft. Dankzij haar uitgebreide hulp hebben vijf mensen gekregen wat ze nodig hadden om gezond en lang te leven. Jacob was degene die het hart van Tristan kreeg.

Geplaatst door Love Adventured op Zaterdag 8 juli 2017

Op deze manier voelde ze zich dicht bij haar zoon op haar zeer belangrijke dag. Ze kon zijn aanwezigheid ook voelen terwijl ze door het gangpad liep.

Becky kon ook een stethoscoop gebruiken om de hartslag van haar zoon te horen, die haar in tranen achterliet. Ze was erg opgewonden en sprong zelfs op en neer. Vanwege haar doordachte geschenk van het leven, zal Tristan herinnering kunnen voortleven.

‘Wetende dat het hart van mijn zoon het leven van een andere jongeman had gered, was gewoon de boost die ik nodig had.’

Iedereen in de ceremonie huilde als een baby. Ik geef ze niet de schuld. Ik zou op dezelfde manier zijn geëindigd. Jacob vloog eigenlijk binnen vanuit San Diego omdat hij deze belangrijke dag niet wilde missen.

Misschien krijg je van dit hartverwarmende verhaal tranende ogen, maar laat het ook een kleine glimlach achter. Iedereen is zo blij dat haar man zo’n mooi cadeau voor haar trouwdag heeft bedacht. We wensen haar een gelukkig leven.