Bruid loopt voor huwelijk verkeerde kamer binnen, ziet man aan de borst van zijn moeder liggen

Bruid loopt vlak voor huwelijk verkeerde kamer binnen, betrapt aanstaande en zijn moeder op iets angstaanjagends

Een professionele visagiste voor bruiloften heeft een nogal opzienbarend verhaal wereldkundig gemaakt. Jenny liep naar eigen zeggen met een aanstaande bruid naar het toilet, toen ze per ongeluk de kamer van de bruidegom binnen liepen. Die bleek net borstvoeding te krijgen van zijn moeder.

Aanstaand huwelijk

Make-up artiesten voor trouwerijen hebben het vast allemaal wel meegemaakt: van driftbuiten, emotionele gesprekken en noem het maar op. Maar het verhaal van Jenny gaat momenteel het hele internet over. In de komische podcast Unfiltered Bride van de Britse weddingplanner Georgie Mitchell vertelt ze hoe ze samen met bruid Beth een verkeerde kamer binnen was gelopen.

”Toen we de deur opendeden zagen we Beth’s aanstaande man aan de borst liggen bij zijn moeder. Notabene vlak voor we naar het altaar zouden gaan.”

Bruid loopt vlak voor huwelijk verkeerde kamer binnen, betrapt aanstaande en zijn moeder op iets angstaanjagends

Niet meer trouwen

Beth was zo in shock door wat ze zag, dat ze de trouwerij onmiddelijk heeft afgeblazen. Host Georgie vraagt aan Jenny of Beth wist dat haar aanstaande man nog steeds borstvoeding kreeg. Jenny denkt van niet. ”Why the f*** zou je met iemand trouwen die borstvoeding krijgt?”

De volgende vraag is hoe de moeder in staat in om moedermelk te produceren. ”De enige mogelijkheid is dat de moeder hiermee is doorgegaan, anders lukt het niet.”

Onder de podcast verschijnen inmiddels duizenden reacties. Mensen vinden het hilarisch, maar aan de andere kant enorm zielig voor de vrouw die de mooiste dag van haar leven wilde hebben. Hopelijk komt ze iemand tegen die wel normaal is en waarmee ze gelukkig de toekomst in kan.

Wat vond jij van dit bizarre verhaal? Laat het ons vooral weten in de reacties op Facebook! Op die manier kunnen wij nog veel meer verhalen voor jou blijven maken. We zijn benieuwd naar jouw mening. 

Boobs, Mum drama & Chippy lane | Unfiltered Bride Podcast Ep61
Scroll naar boven