Bruid loopt niet richting dove bruidegom op altaar – tranen vloeien zodra ze haar hand opsteekt

Als het gaat om het uiten van liefde voor een ander mens, is er gewoon geen betere gelegenheid dan een bruiloft.

De verbintenis tussen twee verbonden zielen is een once-in-a-lifetime evenement, en mensen doen er meestal alles aan om hun dag zo speciaal mogelijk te maken.

Nu we zeker weten dat jullie allemaal gedenkwaardige huwelijksdagen hebben gehad (als je getrouwd bent), moesten we gewoon de aandacht vestigen op een bepaalde bruid en wat ze deed om haar diepe liefde voor haar man te laten zien.

Liz Shoesmith en haar man Scott wonen in Caringbah, Australië, maar de twee communiceren via gebarentaal. Scott is doof, dus toen het op hun trouwdag aankwam, waren er een paar dingen die ze nodig hadden om rond te komen.

Dit heeft natuurlijk niet voorkomen dat de tortelduifjes elk klein detail hebben gepland, zodat zij en hun gasten konden genieten van de perfecte dag. Ze deden alles samen, behalve één ding, dat Liz had voorbereid als een verrassing voor haar echtgenoot.

Toen de grote dag aanbrak, pauzeerde Liz aan het einde van het altaar in plaats van Scott bij het altaar te vergezellen. Maar maak je geen zorgen, dit was geen geval van last-minute zenuwen.

Integendeel zelfs. Liz maakte zich op om op te treden. Het nummer “A Thousand Years” van Christina Perri speelde, terwijl Liz een prachtige witte jurk droeg, aangemoedigd door zilveren motieven.

Toen de tekst begon, gebruikte Liz gebarentaal om de teksten aan haar echtgenoot te communiceren. Ze had hier al enige tijd voor geoefend.

Wat Scott betreft, zijn adem werd weggenomen. Hij verstijfde toen zijn lieflijke bruid haar onmetelijke liefde op de meest passende manieren liet zien.

Liz vertelde Love What Matters: “Ik zal niet liegen, ik was doodsbang voordat ik de ceremonie binnenliep. Maar op het moment dat ik hem in de gaten hield, keek ik nooit weg en was het een speciaal moment juist tussen ons twee. Hij hield het een paar seconden bij elkaar en huilde de hele weg door het nummer. Hij heeft de video honderd keer opnieuw bekeken en hij huilt nog steeds elke keer!

Op het hoogtepunt van haar uitvoering, werd Liz toegetreden door Scott op het altaar en haar man leidde de verzamelde geliefden in het applaudisseren van zijn getalenteerde bruid.

Scott kan de wereld misschien niet horen zoals anderen doen, maar Liz’s spektakel was er één die hij voor altijd kan koesteren.

Bekijk de hele uitvoering in de video hieronder:

Dit bracht zeker een traan in mijn oog. Wat een ongelooflijk gebaar van Liz.

We wensen Liz en Scott alle geluk in de wereld toe met hun huwelijk. Als je dat doet, deel dit artikel dan op Facebook!