Bruid krijgt vreemd belletje in de kerk, vertrekt direct zonder een woord te zeggen

Bruid krijgt vreemd belletje in de kerk, vertekt direct zonder een woord te zeggen

Met name meisjes dromen al op vroege leeftijd over hoe hun grote dag eruit zal komen te zien, wanneer ze zich in het echt verbinden met een partner.

Bruid

Ze stellen zichzelf voor hoe ze eruit zullen zien, wat ze zullen dragen en natuurlijk met wie ze in het huwelijksbootje stappen. Wanneer de dag van de bruiloft is aangebroken, is het dan ook iets waar ze vaak al jaren over gedroomd hebben. Maar soms gebeuren er onverwachte dingen.

Dat was zeer zeker het geval bij de Amerikaanse Sarah Ray uit Tennessee. Ze had een prachtige witte jurk aan en stond klaar om naar het altaar te lopen.

Maar vlak voordat ze door het gangpad zou lopen, ging de telefoon. Volgens DailyMail nam ze haar telefoon op en toen ze te horen kreeg wat er werd gezegd, verliet ze haar bruiloft zonder een woord te zeggen.

Foto

Sarah verliet de kerk die op dat moment vol mensen zat. Haar aanstaande echtgenoot besloot haar niets te vragen, maar haar direct te volgen.

Op een foto die door duizenden mensen is gedeeld, is te zien hoe Sarah over de weg rent. De reden hiervoor zal iedereen wel begrijpen.

Auto

Terwijl ze in de kerk stond, kreeg ze een belletje waarin haar werd medegedeeld dat haar vader en grootmoeder betrokken waren bij een auto-0ngeluk. Een bestuurder van een andere auto had een rood licht genegeerd en had de auto geramd met daarin haar familieleden.

Sarah, die verpleegkundige van beroep is, wist dat ze haar familie niet in de steek kon laten, trok platte schoenen aan en ging direct naar de plek toe.

Die lag op ongeveer een kilometer van de kerk vandaan. Eenmaal aangekomen bleek dat haar oma naar het ziekenhuis moest voor een medische check en dat haar vader enkele verw0ndingen had opgelopen.

Receptie

Die bleken gelukkig voor de familie mee te vallen. Ongeveer twee uur later zat de hele familie in de kerk en stapten Sarah en haar man in het huwelijksbootje.

Tegen ABC News zegt Sarah: ”Ik denk niet ik een held ben. Iedereen met een medische achtergrond zou dit gedaan hebben. En zeker wanneer het om je familie gaat.”

Over de foto die haar moeder heeft gemaakt zegt ze: ”Ik vind hem wel mooi, een soort herinnering aan een memorabele dag.”

Scroll naar boven