Bruid brengt stiekem een trouwjurk naar haar zieke oma om nog een laatste moment samen te delen

Bruid brengt stiekem een trouwjurk naar haar zieke oma om nog een laatste moment samen te delen

Een huwelijk plannen is geen gemakkelijke reis, omdat er veel dingen zijn waar je geen controle over hebt. En Tara Foley, een toekomstige bruid uit Texas, bevond zich in één van deze situaties. Maanden na haar huwelijk ontdekte ze dat haar grootmoeder in het hospice werd geplaatst en niet meer kon vliegen. Maar ze wilde zo graag op de bruiloft zijn dat Tara een manier moest vinden om haar erbij te betrekken.

Wij brengen je dit verhaal als een herinnering dat het mogelijk is om een ​​weg te vinden in elke situatie, we moeten de dingen gewoon door een vergrootglas bekijken.

Vrouw gaat trouwen

In haar virale Facebook-bericht onthulde Tara dat ze op de hoogte was van de laatste wens van haar 102-jarige oma. Haar hospice-verpleegster vroeg haar erom en ze antwoordde dat ze op de bruiloft van haar kleindochter wilde zijn. Maar dat was onwaarschijnlijk vanwege haar leeftijd en falende hart.

bruid en oma

Wat kun je doen als je oma niet op jouw bruiloft kan zijn? Je brengt je ongewijzigde trouwjurk naar haar toe en maakt samen een fotoshoot. En dit was precies het plan van Tara, terwijl niemand in haar familie er iets van wist.

oma en bruid

Ze verscheen in het hospice-centrum en haar grootmoeder kreeg te horen dat ze bezoek had. Tara was daar in haar complete bruidsuitstraling, wachtend op haar grootmoeder. Later schreef ze dat dit één van de mooiste dagen van haar leven was: ‘Woorden kunnen niet verklaren hoeveel deze momenten voor mij betekenen en ik zal ze de rest van mijn leven koesteren. Haar glimlach en haar lach zijn voor altijd in mijn gedachten gegrift en de liefde tussen ons zal in mijn hart leven. ‘

emotionele foto van bruid en oma

Tara voegde eraan toe dat ze allebei wisten dat dit de laatste keer was dat ze elkaar zagen. “Ze greep mijn wangen met haar handen, keek me recht in de ogen en zei:” Ik hou heel veel van je “en 27 dagen later stierf ze.”

familie bij de bruid

Maar daar eindigt het verhaal niet. Op de bruiloft verraste Tara haar familie met deze foto’s. En het is goed dat ze het deed voordat iedereen hun make-up op had. Hoewel oma al was overleden, was ze er nog steeds door deze foto’s en gedeelde herinneringen. Tara wilde haar wens laten uitkomen, en we geloven dat dat gelukt is.

knuffel van oma en bruid

Hoe voel je je na het lezen van dit verhaal? Laten we onze geweldige grootmoeders onthouden en foto’s van hen delen in de reacties op Facebook!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven