Broers zien vrouw benzine betalen met kleingeld – niet wetend dat haar echtgenoot net is overleden

Eén van de meest irritante dingen van de moderne tijd is het zien van de aandacht die mensen zoeken na het doen van een goede daad. Elke dag zien we het op social media. Het is bijna alsof het doen van een goede daad niet langer zijn eigen beloning is. In plaats daarvan zijn er mensen die alleen maar helpen omdat ze het kunnen plaatsen voor likes of retweets. Daarom besloot Simran Jeet Singh om de goede daad van iemand anders voor de verandering te delen.

Toen hij 2 broers zag die hun best deden om een vrouw in nood bij het benzinestation te helpen, nam hij de daad van vriendelijkheid op zich. Wat hij op dat moment niet wist, was dat deze vrouw één van de ergste tragedies meemaakte die een persoon kan ervaren. De broers zagen haar betalen met kleingeld voor haar benzine en ze wisten meteen dat ze moesten bijspringen.

Ze was financieel in een moeilijke tijd terechtgekomen omdat ze onlangs haar man had verloren. De broers wisten niet dat ze een weduwnaar was toen ze besloten om haar te helpen. Voor zover ze wisten, was ze net als ieder ander, worstelend om van salaris tot salaris te overleven. In een wereld waarin we voortdurend worden blootgesteld aan negativiteit, zijn dergelijke video’s erg belangrijk.

De wereld lijkt misschien vol met boze mensen met slechte bedoelingen, maar het is goed om te weten dat er goede, fatsoenlijke mensen bestaan. We moeten deze wereld samen delen. Liefde en respect staan ​​centraal. Deze broers kenden het verhaal van deze vrouw niet. Alles wat ze zagen was een vrouw in nood en ze hielpen haar zonder een moment te twijfelen.

Iedereen zou kunnen leren van het gedrag van deze 2 heren. Elke dag maken we een bewuste keuze over het leven dat we zouden willen leven. Deze broers hebben beslist de juiste gemaakt en we zijn versteld van de emoties die deze video losmaken.

Als je eenmaal je tranen hebt afgeveegd, is het tijd om het door te geven aan de rest van je vrienden en geliefden. Soms is een video als deze de enige reden die we nodig hebben om veranderingen in ons leven aan te brengen. Laten we allemaal ons deel doen om van deze wereld een betere plaats te maken in de toekomst. Het enige wat nodig is, is een eenvoudige daad van vriendelijkheid om iemands hele dag te veranderen … of zelfs hun leven.