Broers slaan onschuldige date van hun nichtje in elkaar, slachtoffer zwaargewond

Jongeren dwingen ambulance met hartpatiënt tot remmen

Twee broers uit het Belgische Bornem zijn door de rechtbank schuldig bevonden aan het mishandelen van een jongen van slechts 16 jaar. Die kwam opdagen voor een date met het 14-jarige nichtje van de 2 broers, die daar niet van gediend waren.

Het tweetal kwam te weten dat hun nichtje een afspraakje had met een jongen en spoedden zich daarop naar de woning van hun familielid. Het was al snel duidelijk dat de twee niet kwamen voor een gezellig gesprek. Volgens het Nieuwsblad begonnen de jongens direct op het slachtoffer in te slaan.

De tiener liep hierbij meerdere bloedingen op en raakte zwaargewond. Voor de duidelijkheid: Hij deed niets verkeerd en zelfs de ouders van het meisje wisten van het afspraakje.

Ontoelaatbaar

Eén van de broers liet verstek gaan voor zijn proces, de andere daagde wel op en vroeg om vrijspraak. Volgens hem zijn er ”helemaal geen klappen gevallen”. Ook weet hij niet hoe het slachtoffer aan zijn verwondingen komt. ”Die zouden kunnen zijn veroorzaakt door hem onder het bed uit te sleuren.”

De rechter gelooft niks van de onschuld van de broers, noemt het gedrag ’totaal ontoelaatbaar’ en legde celstraffen op van respectievelijk 18 en 12 maanden.

Nabeschouwing Trendnieuws: De gekozen foto is ter illustratie.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven