Broers en zussen herenigd na crash die ouders en 2-maanden-oude zusje heeft gedood

In 2018 veranderde de levens van familie Clemens voor altijd. Het gezin van zeven was in de buurt van Sterling City, Texas, toen ze betrokken waren bij een frontale botsing. Ouders, Jim en Karisa, en de twee maanden oude dochter van het stel, Juliana, overleden. Hun andere kinderen, Angela, Zachery, Wyatt en Nicholas overleefden, maar raakten zwaargewond.

De drie oudste kinderen werden naar een ziekenhuis in Fort Worth gebracht, waar ze hun lange weg naar herstel zouden beginnen.

Angela (8) leed aan een ernstig hoofdtrauma, waardoor ze een week in coma lag. Ze brak ook haar benen. Zachary (5) brak zijn rug en leed aan veel interne verwondingen. Wyatt (4) leed aan verschillende beroertes en was gedeeltelijk verlamd aan zijn linkerkant.

Hun jongste broer, Nicholas, 2, werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en enkele dagen later vrijgelaten en verzorgd door een tante.

Toen Angela eindelijk wakker werd, vertelde Teresa Burrell, de geweldige tante van de kinderen, aan TODAY dat de eerste persoon waar Angela om vroeg, haar broer was.

‘Dus we wisten dat ze een herinnering aan haar familie had,’ zei Burrell. “Het is heel moeilijk om met hersenschade te weten hoe je eraan toe bent. Maar we zijn zeer hoopvol. ”

Één moment in het bijzonder dat hoop bracht voor iedereen was toen de drie broers en zussen elkaar voor het eerst zagen sinds de fatale crash.

“Het was wat ze echt nodig hadden,” zei Burrell. “Ze zijn aan het rouwen en troosten elkaar.”

Tijdens het herstel van Zachary begon hij signalen van depressie te vertonen. Om hem op te vrolijken organiseerden ze een ijs-feestje. In aanwezigheid was zijn grote zus Angela en zijn kleine broertje Wyatt.

“Ze zongen dwaze liedjes en het was net als voorheen. Het ging gelijk stukken beter met hem, ‘zei Burrell. “Als de drie samen zijn, zijn ze veel sterker. ‘

Naarmate de weken voorbij gingen, bleven de Clemens-broers en zussen opknappen en hun weg naar herstel werd iets gemakkelijker gemaakt dankzij een fondsenwerving die bijna $300.000 dollar opbracht.

“Zoveel goede mensen, van allerlei soorten religies, hebben gebeden voor deze kinderen en we hebben het gevoeld”, zei Burrell. “We voelden het als een gezin en we hebben het zeker gezien bij deze kinderen. ”

Omdat de foto’s van de Clemens-broers en zussen die herenigd waren, viraal gingen, bleven de kinderen hun krachten winnen en waren ze goed op weg naar een volledig herstel.

Volgens TODAY wonen de kinderen bij hun grootmoeder, Susan Skillicorn, en haar man. Burrell zei dat terwijl de familie niet zeker weet hoe de hersenschade van Angela haar zal treffen, zij en haar broers en zussen in september naar een nieuwe school zullen gaan.

Hoewel de broers en zussen van Clemens nog niet volledig genezen zijn, hebben ze ongelooflijke vooruitgang geboekt, waardoor hun familie en artsen waren verrast.

We wensen hen het beste op hun ongelooflijk moeilijke reis, maar we weten dat ze als familie heel erg sterk zijn. Dit laat maar zien hoe sterk je als familie bent, zelfs in zulke moeilijke periodes.

Deel dit artikel om je steun te tonen en wens deze kinderen een goed herstel.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven