Broers en zussen dansen voor de bruid – maar de bewegingen van kleine broer trekken alle aandacht

Een bruiloft is een gelegenheid waar het hele gezin van kan genieten.

Van liefhebbende moeders tot trotse vaders, van dronken tantes tot onverantwoordelijke ooms – bruiloften verenigen vaak families die normaal gesproken moeite hebben om elkaar te zien. Natuurlijk hebben bepaalde leden van de binnenfamilie van de bruidegom of bruid vaak verantwoordelijkheden om voor te zorgen.

Voor broers en zussen van een bruid was dat zeker het geval. Ze stellen een voorstelling samen om te onthouden en leveren een levendige dansroutine om dingen echt op gang te helpen. Wat maakt het zo speciaal, vraag je? Nou, deze bruid heeft acht broers en zussen …

jongen danst tijdens huwelijk

Je leest het goed, acht.

Het begon toen het pasgetrouwde stel een cirkel vormde voor de artiesten. De broers van de bruid dansten op de klassieker “I Want It That Way” van de Backstreet Boy, terwijl ze in een pose staan naast elkaar met een zonnebril op.

meisjes dansen op bruiloft

De volgende waren de meisjes. De vier zussen van de bruid speelden “Tell Him” van de musical Glee (oorspronkelijk uitgevoerd door Linda Ronstadt).

Wat volgde, was dat de jongens terugkwamen om het woord te nemen, voordat de meisjes het dak ophieven met “Better When I’m Dancing” van Meghan Trainor.

het publiek van een bruiloft

Het beste bewaren ze voor het laatst, terwijl de broers en zussen samen een band vormen voor het Indiase lied “Radha”. De menigte hield hun adem in en vroeg zich af wat de broers en zussen daarna zouden doen. We kunnen wel zeggen dat ze niet teleurgesteld worden achtergelaten.

Bovendien was het voor iedereen duidelijk om te zien wat de dansen precies voor de bruid en bruidegom betekenden. De bruid zelf was meerdere keren te zien op de rand van huilen, maar slaagde erin haar emoties te beheersen. Ze werd aan het eind beloond met een enorme familieomhelzing, waarvan er één meer waard was dan welk ander materieel geschenk dan ook dat had kunnen worden gegeven.

Bekijk de fenomenale show in de video:

We weten het, het is fantastisch!

Vond jij de show van de broers en zussen ook zo schitterende? Zo ja, deel dit artikel dan op Facebook.