Broadway-ster stuurt open brief aan autistisch kind die zijn optreden onderbrak

Het kan vaak een bron van ergernis zijn voor mensen wanneer ze ergens middenin zitten en worden onderbroken. Geef toe, als je op je werk bent en je wordt afgeleid door een geluid of iemand je concentratie doorbreekt, is het niet ongebruikelijk dat je je gefrustreerd voelt.

Wanneer zulke dingen gebeuren, kun je het accepteren of je kunt je frustraties uiten. Kelvin Moon Loh is een acteur die onlangs werd geconfronteerd met een soortgelijke keuze. Kelvin zat midden in een uitvoering van ‘The King and I’ op Broadway, toen een autistisch kind in de menigte hem onderbrak door te schreeuwen in het midden van de show. Het is hoe Kelvin de situatie behandelde en de nasleep, die de krantenkoppen haalde …

Toen Kelvin midden in een optreden op Broadway werd onderbroken, was hij in eerste instantie boos op de persoon die daar verantwoordelijk voor was. In dit geval was dat toevallig een kind met autisme. Natuurlijk komt dit voor elke redelijke volwassene neer op verzachtende omstandigheden, maar toch bleef een aantal mensen geïrriteerd achter na het incident.

Het incident gebeurde tijdens een scène die een sterke emotionele reactie op riep. Het autistische kind schreeuwde hardop, en zijn moeder moest hem uit het theater halen. Gezien het feit dat sommige gasten $6000 hadden betaald om de show te zien, is het te begrijpen dat ze enigszins geïrriteerd waren.

Kelvin wilde mensen bereiken en schreef dus een brief na de voorstelling en plaatste deze op sociale media. We denken dat hij het uitstekend heeft verteld. Wil jij weten wat hij schreef in zijn brief? Lees het op de volgende pagina!