Britney Spears per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis

britney spears ziekenhuis

De populaire zangeres Britney Spears, bekend van haar onthullende autobiografie, was afgelopen woensdag betrokken bij een grote ruzie met haar partner, Paul Soliz. Na het incident is Spears per ambulance naar een medische instelling overgebracht.

Hotel in Los Angeles

De gebeurtenissen speelden zich af in het Chateau Marmont hotel in Los Angeles, waar het paar luidruchtig aan het feesten was met alcohol. Op een moment escaleerde de situatie naar een fysieke confrontatie, waarbij Spears een verwonding aan haar been opliep.

Na de escalatie besloot het hotelmanagement medische hulp in te roepen, waarna de zangeres naar het ziekenhuis werd vervoerd. In haar boek “The Woman in Me”, dat Spears afgelopen herfst uitbracht, deelt ze haar perspectieven op haar muziekcarrière en de persoonlijke tegenslagen die ze heeft doorstaan.

Britney Spears gets into fight with Paul Richard Soliz at Chateau Marmont, ambulance called

Scheiding Britney Spears

Wat betreft haar persoonlijk leven – de bijna afgeronde scheiding tussen Spears en Sam Asghari is ook door TMZ belicht. Het stel begon te daten in 2017 en stapte in juni 2022 in het huwelijksbootje. In augustus vroeg Asghari de scheiding aan.

Spears en haar aanstaande ex-partner hebben gezamenlijk een echtscheidingsdocument ingediend dat binnenkort door een rechter bekrachtigd zal worden, waarmee hun huwelijk officieel beëindigd zal zijn. Asghari gaf aan dat de reden voor de scheiding ligt in ‘onoverbrugbare verschillen’.

“Het leven met iemand delen is een ware zegen, maar soms groeien mensen uit elkaar”, zei hij onlangs. Er waren speculaties dat Spears ontrouw was met een lid van haar team en dat zij agressief gedrag vertoonde tegenover Asghari, maar daar hebben zij nooit publiekelijk op gereageerd.

Scroll naar boven