Bridget Maasland snapt niets van Jandino Asporaat – “zo komen we nergens”

Bridget Maasland snapt er niets van dat Jandino Asporaat weigert de media te woord staan. Niet alleen heeft hij al verschillende talkshows afgewezen – hij wil ook niet praten met RTL Boulevard.

Weigeren op te treden

De komiek is net als veel andere artiesten niet van plan om op te treden zolang we in een QR-maatschappij leven. Het opmerkelijke is dat geen enkele artiest van plan is om de pers te woord te staan. Volgens critici draagt Jandino bij aan de verdeeldheid in Nederland.

Luuk Ikink zei hierover bij Boulevard: “We hebben Jandino nog even proberen te bellen, maar hij zegt: ‘Ik wil liever niet reageren en ik wil niet nog meer tweedeling laten creëren. Hij vond het ook een beetje vervelend dat wij hem dan weigerartiest noemen enzo. Hij heeft het op dit moment een beetje gehad, lijkt het wel, met de algemene media.”

Bridget Maasland had er het volgende over te zeggen: “Zo komen we natuurlijk uiteindelijk nergens, hè?”

Waarop Luuk antwoordde: “Nee, het zou beter zijn als je gewoon een gesprek met elkaar aangaat. Maar goed, we weten wel hoe Jandino erin staat. Hij heeft het altijd netjes toegelicht, via zijn eigen Instagram dan.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven