De nieuwe liefde van Bridget Maasland

bridget maasland

De entertainmentwereld stond op z’n kop toen vorige week bekend werd dat André Hazes en zijn Monique uit elkaar gingen. Bridget Maasland zal wel met een schuin oog toe hebben gekeken. Onlangs heeft laatstgenoemde door laten schemeren dat ze misschien wel een nieuwe vlam aan de haak geeft geslagen.

Dit kwam ter sprake toen ze te gast was bij Robbert Rodenburg in zijn bekende YouTube-serie Open Kaart. Bridget zei hierin dat ze zeker weer open staat voor een nieuwe liefde. ‘Ik sta daar helemaal niet verbitterd of verzuurd tegenover,’ reageerde ze.

Bridget Maasland bij open Kaart

Robbert vraagt ook nog of ze nog wel een keer wilt daten met een Bekende Nederlander. Weet je wat het probleem is? Ik word gewoon verliefd. En wie het is, dat interesseert me echt geen donder.’ Ze gaat verder: ‘Interesseerde me het maar eens wat, want dan kun je ook zeggen: dit doen we even niet. Maar zo werkt het niet. Verliefd is verliefd. Misschien zal ik er niet meer zo snel naar handelen.’

Ook zegt ze dat ze geen moeite heeft om te daten met haar bekendheid. ‘Dat vond ik nooit. Maar na vorig jaar lijkt me dat wel eng.’ Niet zo heel gek ook. Bridget is al lange tijd actief als presentatrice.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven