Bridget Maasland lacht Nikkie Plessen uit vanwege té kort rokje

Nikkie Plessen is vaak uitgelachen door haar collega Bridget Maasland als ze in de winter weer met een kort rokje de studio uitliep. Vaak ging ze dan over het Leidseplein “In de sneeuw!”.

Korte rokjes

Het item van RTL Boulevard ging gisteren over korte rokjes. Deze rokjes worden weer helemaal mode. En dat is fijn voor Nikkie, want die heeft een kast volhangen! Zij vindt korte rokjes by far haar favoriete kledingstuk. Ze vindt de korte rokjes heel comfortabel.

“Dit is eigenlijk mijn joggingbroek. Zo zit ik op de bank, zo breng ik de kinderen naar school, zo doe ik het huiswerk, zo kook ik. Nee, dát kan ik niet… Nee, ik hou van het minirokje, dus ik vind het heel leuk dat we die benen weer een beetje mogen laten shinen.”, aldus Nikkie.

Bridget liet weten dat ze daarom Nikkie vaak heeft uitgelachen: “Daar hebben we jou natuurlijk best eens om uitgelachen als je dan weer over het Leidseplein ging in de sneeuw met die hakken en een kort rokje, maar dat is nu wel echt de bedoelingen, hè? De benen moeten bloot?”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven