Bridget Maasland is weer single door vreemdgaande partner – reageert zelf

Bridget Maasland en Christian P. zijn na slechts een paar maanden weer uit elkaar. De presentatrice heeft haar verhaal gedaan tegen RTL Boulevard. Wat blijkt? Christian bleek allesbehalve trouw te zijn.

Niet de enige

“Wij waren aan het daten en toen kwamen we erachter dat we dat toch maar niet meer moesten doen. We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal,” geeft Bridget nu toe.

“Ik begreep dat ik niet de enige was. En dat hij vooral mijn werk interessant vond, en wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.’’

Over een potentiele nieuwe partner zegt Bridget het volgende: “Aan de andere kant: als het je overkomt, dan laat je je daar ook niet door weerhouden. Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie.’’

Dit jaar had de blondine nog contact met een Duitse man. Toen Bridget voorstelde op afstand een diner te bereiden voor elkaar, gaf hij de voorkeur aan zijn audioboek. Daar nam Bridget geen genoegen mee.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven