Bridget Maasland is commotie rondom haar relatie met André Hazer Jr helemaal zat

Voor het eerst nadat het bekend is geworden dat Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) “elkaar meer dan gewoon leuk vinden” heeft Bridget gereageerd op alle commotie rondom haar relatie. Bridget was aanwezig bij de 538 Ochtendshow en hier vertelde ze dat ze verliefd zijn, maar dat er nog niet concreet sprake is van een liefdesrelatie.

Bridget vertelt verder:

“We hebben het leuk. Maar of het een relatie is, dat weet ik nog niet. Dat moeten we eerst nog uitzoeken”. “Zo lang zien we elkaar nog niet dus dat weet ik nog niet. Maar ik ben wel verliefd.”

Ze laat weten elkaar nog maar een weekje te hebben gezien, want ervoor was zij in Italië en André in Spanje. Op het concert van André hebben ze overigens wel contact gehad.

Afgelopen weekend lieten André en zijn ex Monique Westenberg (41) weten dat er geen toekomst meer zat in hun relatie en dus hebben ze er een punt achter gezet. Kort daarna heeft André laten weten dat hij contact heeft met Bridget Maasland.

Bridget vond het noodzakelijk om de korte liefde naar buiten te brengen, om te voorkomen dat er verhalen naar buiten zouden komen.

Er is heel veel commotie op sociale media rondom de relatie van Bridget en André. Dit is hoe Bridget hierop heeft gereageerd:

“Er is heel heftig en overdreven op gereageerd. Belachelijk, waar bemoei je je mee”

Wat vind jij? Begrijp jij de kritiek of vind jij het allemaal heel erg overdreven? Laat het ons weten in de comments!

Bron: RTL Boulevard