Bridget Maasland: ‘André vroeg mij ook ten huwelijk’

De 46-jarige Bridget Maasland liet vandaag wat horen over het nieuws dat Andre gaat trouwens met zijn Monique. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen”, gaf ze als reactie over het komende huwelijk.

Ze heeft zelfs op Instagram gezegd dat Andre haar ook ten huwelijk heeft gevraagd, een jaartje geleden.

“Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst”

Iemand reageerde onder de foto over de verloving van Andre Hazes en dat vond Bridget niet heel leuk want ze werd een afgelikte boterham genoemd: ‘Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat’ zegt Bridget daar weer op.

‘Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.’ liet ze aan RTL Boulevard weten. Ze zegt ook dat Andre haar een aanzoek had gedaan en dat ze ook ‘ja’ had gezegd. Wel is ze blij voor Andre en Monique. “Ik ben echt heel blij voor ze en anderen zijn er meer mee bezig dan ik.”

Bridget was ook laatst bij radio 538 en liet weten wat ze ervan vond:

“Oh hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, vertelt ze. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven