‘Bridget kreeg dure verlovingsring uit Londen’

‘Bridget kreeg dure verlovingsring uit Londen’

Afgelopen tijd heeft het liefdesleven van André Hazes veel te verduren gehad. Allereerst liet hij weten dat zijn relatie met Monique helemaal over was, kwam hij terecht kwam bij Bridget. Na een paar maanden tijd ging hij overigens weer terug naar zijn ex Monique en nu is hij samen met Sarah van Soelen.

Eerder kregen wij te horen dat de breuk tussen Bridget en André zou komen door het aanhankelijke gedrag van Bridget, maar het lijkt erop dat de zowel Bridget als André vrij serieus in hun relatie waren.

Vrienden van Bridget lieten het volgende weten over de relatie van Bridget en André:

“Hun relatie ging als een raket, het duizelde af en toe weleens. Maar ze hadden zoveel plezier dat ze zich overal doorheen lachten. En eerlijk is eerlijk: ze konden niet van elkaar afblijven”

Verlovingsring uit Londen

Nu delen de vrienden van Bridget het verhaal met de Story dat André heel veel energie had gestoken in de verlovingsring die hij voor Bridget gekocht zou hebben. Om onopgemerkt te blijven ging hij naar de Tiffany & Co om een prachtige ring voor haar te kopen. Zelfs de trouwdatum zou al bekend zijn, lieten haar vrienden weten aan de Story.

Bezorgde vrienden

Volgens haar vrienden is André niet netjes omgegaan met Bridget. Zo laten ze het volgende weten:

“André is niet bepaald chic met Bridget omgesprongen. Met Monique trouwens ook niet, maar dat terzijde. Eerst schreeuwt hij van de daken dat hij verschrikkelijk verliefd is op Bridget. Daarbij bezorgt hij Monique de blamage van haar leven, omdat zij dat min of meer via een appje van hem te horen kreeg. Op dat moment was André al met zijn hele hebben en houwen bij Bridget ingetrokken’’

Bron: Ditjes en Datjes

Laat een reactie achter

Scroll naar boven