Brekend: Talpa trekt de stekker uit Massa is Kassa

Talpa trekt verklaring weer in: Massa is Kassa blijft op televisie

Peter Gillis krijgt tegenslag na tegenslag te verwerken. Zojuist is bekend geworden dat Talpa weigert om het nieuwe seizoen van Massa is Kassa uit te zenden. Het bedrijf bevestigt dat de realityreeks in elk geval de komende maanden niet is opgenomen in de programmering.

Peter uitgekotst

Peter Gillis zit met de handen in zijn haar, ook al heeft hij dat niet. De ooit zo populaire vakantieparkenmagnaat is zo’n beetje overal uitgekotst.

Gemeenten zijn hem zat, bezoekers van zijn parken klagen over de verrotte staat van hun onderkomen en dan is er nog ex-vriendin Nicol Kremers.

Brekend: Talpa trekt de stekker uit Massa is Kassa

Tegen Gillis lopen meerdere rechtszaken, maar wordt nog steeds gevolgd door de camera’s van SBS6. Veel mensen vinden dit onbegrijpelijk. Gisteren liet Peter Gillis nog via zijn sociale mediakanalen weten dat er gisteren weer volop gefilmd was.

Onder die berichten werd volop gereageerd. De meeste reacties waren, op zijn zachtst gezegd, niet positief. Het is toch ook iets waar Peter zo langzamerhand gek van moet worden.

Vorige maand

Begin vorige maand liet Talpa nog weten dat er inderdaad opnames gemaakt zouden worden voor seizoen elf. maar dat dit geen garantie zou zijn voor het uitzenden hiervan.

Het miljardenbedrijf van John de Mol, wil eerst afwachten of Peter veroordeeld zal gaan worden. Pas daarna zal er worden besloten om Massa is Kassa wel of niet uit te zenden.

Rechtszaken

Het is echter niet helemaal duidelijk op welke uitspraak Talpa wacht. Want Peter heeft de komende tijd nogal een erg volle agenda als het aankomt op rechtszaken.

Brekend: Talpa trekt de stekker uit Massa is Kassa

De bekendste is natuurlijk de zaak die is aangespannen door zijn ex-vriendin Nicol Kremers. Het AlleenFans-modelletje is na een jarenlange relatie naar de p0litie gestapt en heeft daar aangifte gedaan van in totaal tien feiten. Dus dat ziet er niet best uit.

Waar de Massa is Kassa-ster zich ook voor zal moeten verantwoorden, is mogelijke belastingfraude. De Belastingdienst en de FIOD hebben een groot onderzoek naar hem geopend.

En dan is er natuurlijk nog het gegeven dat de horecavoorzieningen van drie van zijn vakantieparken besloten zijn. Het vermoeden bestaat dat daar volop werd witgewassen.

Massa is Kassa

Massa is Kassa is sinds de zomer van 2020 te zien bij SBS6. De tien seizoenen kennen een wisselende startdatum. Zo begint de eerste reeks in augustus, maar is de eerste aflevering van het tiende seizoen in mei van dit jaar te zien. Gemiddeld kijken er 650.000 mensen naar Massa is Kassa.

Heb jij je buik helemaal vol van Mark en Peter Gillis? In de najaarsprogrammering zitten ook programma’s als Ik Hou van Holland, Miljoenenjacht en De Alleskunner VIPS.

Ook droevige televisie, maar tegenwoordig kijken er niet zoveel mensen onder de 60 meer naar tv. De jongere generatie zit meer op bijvoorbeeld Netflix.

Scroll naar boven