Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Nicolleke Kremers heeft een aantal zeer bewogen jaren achter de rug. Als we haar mogen geloven was ze zwaar ongelukkig in haar relatie met Peter Gillis. In Massa is Kassa zou ze een rol hebben gespeeld, uit angst voor de multimiljonair.

Acteren

Afijn, sinds de twee elkaar aan de kant hebben gezet (als vrienden, volgens Peter) heeft Nicol een nieuw pad bewandeld. Ze ging vanaf dat moment de adult industrie in.

Ze startte een AlleenFans-kanaal, waar de abonnees pijlsnel hun weg naartoe wisten te vinden. Voor een paar tientjes naar stoute plaatjes van een moeder van vier kinderen loeren. Je moet er maar zin in hebben. Maar goed, dat is verder natuurlijk niet aan ons.

Naast AlleenFans, begon Nicolleke ook een Snapchat-Premium. Ook hier kun je tegen betaling pikantje plaatjes van de realityster bekijken. Dat is overigens wel iets duurder, maar goed.

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Liefdesgebied

Op liefdesgebied gaat het Nicolleke niet voor de wind. Ze versleet in een paar maanden een paar mannen, waaronder Barbier Mike en de zoon van zangeres Hanny.

Die prille liefdes bleven pril. Het lijkt wel alsof we het over de vrouwelijke Gordon hebben. Ook haar laatste vriendje bleek slechts een houdbaarheid van een paar dagen te hebben.

In de tussentijd doken er allerlei beelden op van Nicol, die zich in een kroeg in het Limburgse Heerlen liet verleiden tot zoenen met meerdere mannen.

Leven is een puinhoop

Hoewel Nicolleke steevast beweert dat haar kinderen, vrienden en familie hartstikke trots op haar zijn, ligt haar leven zwaar in de kreukels.

Zo heeft ze aangifte gedaan tegen Peter, van maar liefst 10 feiten. Daarnaast werd vandaag bekend dat ze verdacht wordt van het veroorzaken van een eenzijdig auto-0ngeluk. Die zaak zou binnenkort dienen, maar is nu op verzoek van haar advocaat uitgesteld.

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Maar waarom eigenlijk?

Nog even over dat auto-gebeuren. Begin dit jaar zou Nicol een auto van een vriendin volledig in de prak hebben gereden. Ze zou hierbij ook aardig lam geweest zijn.

Op 14 augustus zou ze voor het hekje moeten verschijnen, om hierover tekst en uitleg te komen verschaffen. Maar Nicol heeft nu laten weten hier ‘geen tijd’ voor te hebben.

Wij wisten niet dat je tegenwoordig zelf kunt bepalen of je zin hebt in een zaak of niet. Maar Nicolleke kan dat blijkbaar. De reden die ze heeft opgegeven, is dat ze ‘op vakantie’ is.

Kliniek

Maarrrrrrrr, vakantie!? Volgens het betrouwbare Reality.FBI gaat Nicol helemaal niet op vakantie. Ze gaat naar een afkickkliniek, gelegen in Thailand.

Een bron die zich gemeld heeft, zegt er het volgende over: ”Nicol gaat binnenkort een aantal weken naar Thailand om af te kicken.” Waarvan precies is niet helemaal duidelijk, maar dat dit geen goed teken is voor ‘acteur’ uit Massa is Kassa, moge erg duidelijk zijn.

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Scroll naar boven