Brekend nieuws: Geheime beelden uitgelekt van aliens

Uri Geller voorspelt wanneer aliens landen en wat we kunnen verwachten

Een Amerikaanse politicus is bezorgd. Republikein Tim Burchett heeft namelijk ‘geheime UFO-beelden, die niet met het publiek mogen worden gedeeld, bekeken. Hij is in shock van wat hij gezien heeft en waarschuwt voor de gevolgen.

Houtskool

Meneer Burchett, die politiek bedrijft in de Amerikaanse staat Tennessee, was recent te gat in de podcast Event Horizon. Daar heeft hij gezegd dat ‘buitenaards leven’ beschikt over technologie die de mensheid ‘niet aankan’. Het bericht is overgenomen door enorm veel media, waaronder De Telegraaf.

”Ze zijn er inmiddels en we kunnen er niets tegen doen. Als ze dit soort technologie hebben, kunnen ze ons simpelweg veranderen in houtskool.”

”Als ze dingen kunnen als lichtjaren reizen, met snelheden vliegen die we hebben gezien, onder water vliegen, geen warmtespoor achterlaten, dat soort dingen, dan zijn ze een klasse apart.”

Geen afweersysteem

Burchett is lid van de House Oversight Committee, een comité dat zich buigt over mogelijke bedreigingen voor het aardse leven en onverklaarbare UAP’s.

In de podcast vertelt hij ook dat de mensheid het ‘niet aan kan’. ”We zijn niet in staat om ze af te werken. Daarom denk ik niet dat ze ons iets willen aan doen. Anders zou dat waarschijnlijk allang gebeurd zijn.”

Geheime beelden

Burchetts uitspraken volgen kort nadat David Grusch, een luchtmachtveteraan van het Amerikaanse leger die door velen als ‘zeer betrouwbaar’ wordt beschouwd, heeft onthuld dat de regering achter de schermen een geheim programma heeft waarmee ze UFO’s willen terughalen.

Over de beelden die hij exclusief heeft mogen bekijken, wil hij niets zeggen. Behalve dan de bevolking ze ‘absoluut niet mag zien’ voor hun eigen veiligheid’.

Brekend nieuws: Geheime beelden uitgelekt van aliens

Scroll naar boven