Brekend nieuws: ‘Alle afleveringen Massa is Kassa offline gehaald’

Brekend nieuws: 'John de Mol zegt vertrouwen in Massa is Kassa op'

Nicol Kremers, de ex-vriendin van vakantieparkenmiljonair Peter Gillis, eist dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zij te zien is, per direct van YouTube worden verwijderd.

Nicol wil ook dat deze afleveringen geen enkele keer herhaald worden op televisie. Dit komt naar voren uit een sommatie die haar advocaten Sebas Diekstra en Allon Kijl vandaag aan Talpa en Concept Street, producent van Massa is Kassa, hebben verstuurd, zo meldt De Telegraaf.

Peter heeft inmiddels een nieuwe vriendin, Wendy van Hout, die ook te zien is in het nieuwe seizoen van het realityprogramma en Nicol wil er niet meer mee geassocieerd worden.

Brekend nieuws: 'Alle afleveringen Massa is Kassa offline gehaald'

Privacy

Haar advocaten en management wijzen op het feit dat Nicol aangifte heeft gedaan tegen Peter. De feiten die zij heeft aangedragen, hebben zich allemaal voorgedaan tijdens de opnames van Massa is Kassa.

Doordat die beelden nog op YouTube te zien zijn en soms ook nog op televisie worden uitgezonden, lijdt Nicol ‘ondraaglijke pijn’ wanneer ze er weer mee geconfronteerd wordt.

Het management vindt ook dat haar privacy wordt geschonden. Zij heeft namelijk nooit toestemming gegeven om de beelden weer opnieuw uit te zenden.

Golddigger

Wat haar management ook niet vindt kunnen, is dat Nicol voortdurend negatief wordt afgeschilderd. ”Nicol wordt regelmatig als een golddigger neergezet.”

”Er wordt vaak lachend en gekscherend over haar gedaan. Ze wordt nog heel vaak negatief genoemd of in beeld gebracht. Zij wordt neergezet als een probleem dat is opgelost, terwijl juist hij in die relatie jarenlang het probleem was”, zo stellen Wouter van Dort en Brandon Carmio van het management.

Brekend nieuws: 'Alle afleveringen Massa is Kassa offline gehaald'

Schadevergoeding

Kremers is laaiend en eist dat Talpa per direct actie onderneemt. Wanneer er niet aan haar eisen zal worden voldaan, schroomt ze niet of naar de rechter te stappen.

Ze zal dan mikken op het verhalen van immateriële schade te verhalen bij Talpa en de producent. Kortom: daar zal ze dan flink wat geld voor willen zien.

Eerder liet Talpa zelf al weten dat het de uitspraak van de zaak tussen Peter en Nicol, die gepland staat voor 29 augustus afwacht in verband met het wel of niet opnemen van een nieuw seizoen.

Scroll naar boven