Breaking: Sigrid Kaag onwel geworden, met ambulance naar ziekenhuis gebracht

Sigrid Kaag heeft verwoestend nieuws: ''Iedereen gaat dit voelen''

Minister van Financiën en vicepremier Sigrid Kaag (D66) is vanochtend onwel geworden en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hierdoor mist Kaag het zwaar beladen stikstofdebat over de snijdende sfeer binnen de kabinetsformatie. Kaag, die dus onwel is geworden naar eigen zeggen, heeft niet laten weten hoe het inmiddels met haar gaat. Wel is ze in staat om in te loggen op Twitter.

”Tot mijn spijt kan ik vandaag niet deelnemen aan het debat”, meldt Sigrid Kaag zojuist via Twitter. ,,Vanochtend werd ik onwel en ben ik naar het ziekenhuis gegaan. Ik hoop mijn werk snel weer te hervatten.”

Extreem drukke week

Sigrid Kaag had juist deze week een extreem drukke agenda. Niet alleen de deadline om de koopkrachtpijn voor het lopende en komende jaar te verzachten verstrijkt. Ook moeten de coalitiepartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie deze week overeenstemming zien te bereiken over het koopkrachtpakket.

Mocht Kaag echt niet in staat zijn om te werken, dan moet zij haar taken overdragen aan een andere bewindspersoon. Op Twitter lijkt de tendens overigens alsof men het wel erg opmerkelijk vinden dat Kaag het juist nu volledig laat afweten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven