BREAKING: Medina (1) ligt in ziekenhuis wegens klachten coronavirus

Niet veel kinderen hebben corona, maar de 1-jarige Medina ligt op het moment in het Alrijne-ziekenhuis (Leiderdorp). De kans dat een kind in het ziekenhuis belandt met klachten wegens het coronavirus is aanzienlijk kleiner dan bij ouderen, maar bij Medina is dit wel het geval.

Aan RTL Nieuws liet haar oma, Brigitte, weten dat Medina maandag al de eerste klachten had. Alleen was dit niet alleen bij Medina het geval, maar bij de hele familie.

Verder liet ze weten:
“Ze moesten veel hoesten en waren benauwd. Maar de jongste, Medina, had het meeste last. Ze kreeg maar weinig lucht, dus ze zijn al snel naar de huisarts gegaan.”

Vervolgens kregen ze volgende dag de uitslag te horen van de test. Verder laat oma Brigitte het volgende weten:
“Om half elf ’s avonds werd gebeld: Medina was positief getest op het coronavirus. Haar ademhaling werd steeds zwakker, dus er werd gevraagd of Samira meteen met haar dochter naar het ziekenhuis wilde komen.”

Oma Brigitte vindt het hartverscheurend dat ze haar dochter en kleindochter nu niet fysiek kan steunen in deze moeilijke tijd. Tot slot laat ze het volgende weten:
“Ik wil mijn dochter en kleindochter knuffelen, vasthouden, er voor hun zijn. Maar er mag niemand op die afdeling komen. Ik ben dankbaar dat we tegenwoordig Facetime hebben, maar het is zo erg dat ik niet gewoon even naar haar toe kan. Daar heeft mijn dochter het zelf ook moeilijk mee. Ze zei net nog: mam, ik zou zo graag willen dat je me gewoon even vasthield.”

Wij wensen Medina en haar familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd! Deel dit artikel als jij je steun wil betuigen!

Bron: RTL Nieuws

Laat een reactie achter

Scroll naar boven