Breaking: Journalisten bekende regionale omroep met grof geweld beroofd en geslagen

Breaking: Journalisten bekende regionale omroep met grof geweld beroofd en geslagen

Bizar nieuws op deze late maandagavond, want een cameraploeg van de regionale omroep RTV Utrecht is vanavond beroofd van een peperdure camera en statief terwijl ze opnames aan het maken waren aan de Australiëlaan in Utrecht.

Hoofd nieuws Wim Kramer van RTV Utrecht heeft inmiddels gereageerd: ”RTV Utrecht is enorm geschrokken van wat er vandaag is gebeurd met onze twee collega’s en onze eerste zorgen gaan nu in eerste instantie uit naar hen. We weten nog niet precies de details, maar geweld gebruiken tegen journalisten die hun werk doen kan en mag nooit.”

Onderhoudswerkzaamheden

De cameraman was samen met een verslaggever bij de Galecopperbrug om verslag uit te brengen over de werkzaamheden aan de brug, toen er meerdere mannen verschenen die al hun spullen meenamen. De politie heeft een signalement van 2 daders bekendgemaakt.

De twee daders zijn beiden tussen de 17 en 25 jaar. Dader nummer een droeg een zwarte hoody en een trainingsbroek die blauw van kleur is. De tweede dader heeft donker tot zwart haar en was gehuld in donkere kleding. Mocht iemand getuige zijn geweest van het incident, informeer de politie dan.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven