BREAKING: Journalist claimt bewijsstuk over verdwenen Natalee Holloway in handen te hebben

BREAKING: Journalist claimt bewijsstuk over verdwenen Natalee Holloway in handen te hebben

Groot nieuws! Zeventien jaar nadat de Amerikaanse Natalee Holloway spoorloos verdween, krijgt de zaak mogelijk een nieuwe wending. Advocate en journalist Greta van Susteren, die de zaak al jarenlang onderzoekt, beweert een belangrijk bewijsstuk in handen te hebben.

De destijds 18-jarige Holloway verdween op 30 mei 2005 toen zij op schoolreisje was in Aruba. Het meisje is officieel al 17 jaar vemist.

Op Twitter schrijft Van Susteren al sinds 2005 in contact te staan met Beth Holloway, de moeder van Natalee. Ze deed de belofte niet te zullen stoppen met het blijven volgen van het verhaal en heeft zich tot op de dag van vandaag aan haar woord gehouden.

De advocate verklaart het afgelopen jaar met Beth Holloway dag en nacht gewerkt te hebben, met een ”adembenemend” resultaat als gevolg. Ze wil niet zeggen welk bewijs ze in handen heeft en wanneer er meer informatie verstrekt wordt. Wel kan het bewijs ervoor zorgen dat de moeder van Natalee de zaak ”voor zichzelf kan afsluiten.”

Joran van der Sloot

De zaak-Natalee Holloway werd in Nederland vooral bekend door de mogelijke betrokkenheid van de Nederlandse Joran van der Sloot. Hij werd als laatste met haar gezien.

Van Susteren interviewde Van der Sloot in 2008 voor de zender Fox News. Hij zou daarvoor 100.000 dollar gehad hebben. Tijdens het interview zei hij dat hij Holloway verkocht had aan een mensenhandelaar, maar later kwam hij daar weer op terug. Op dit moment zit de Nederlander een gevangenisstraf uit in Peru voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores op 30 mei 2010.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven