BREAKING: Johan Derksen onthult gesprek met John de Mol over terugkeer

BREAKING: Johan Derksen onthult gesprek met John de Mol over terugkeer

Vandaag Inside; gaat het programma nu stoppen of niet? En als het terugkeert, in welk format gebeurt dat dan? Vragen waar niemand op lijkt te willen antwoorden. Talpa niet en het VI-trio laat ook niets los. Tot nu…

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden laat weten Johan Derksen de laatste tijd volop”gestalkt” te hebben. Dat leverde niets op, maar vandaag kreeg hij hem eindelijk aan de telefoon. ”We hadden een prima gesprek. Het belangrijkste dat er uit naar voren is gekomen, is dat hij gezegd heeft dat ze afgelopen zondag, met z’n drieën, een gesprek hebben gehad met John de Mol over de toekomst van Vandaag Inside.”

Opening

Gisteren liet Talpa weten het einde van Vandaag Inside niet definitief te willen aankondigen. Versteegden: ”Nu snap ik waarom en een en een is twee. Ik vroeg het ook aan Johan zo van: is dit dan een opening voor de toekomst? Daar wilde hij niet echt op ingaan, maar ik kon aan zijn stem horen dat er  het een en ander besproken is dat goed gaat uitpakken.”

Contracten

René van der Gijp liet vorige week aan de Telegraaf weten dat de contracten van het VI-trio ontbonden waren. Hierop wil Derksen niet ingaan, omdat ”Wilfred alle contractuele zaken afhandelt.”

Wel zegt Derksen nu pas te beseffen hoe goed ze in de markt liggen. Hij vertelt zelfs aan Versteegden dat sinds het vertrek bij Vandaag Inside, meerdere zenders hebben gebeld om Van der Gijp, Genee en Derksen in te lijven. Dat is niet gelukt en dat is wederom een sterk signaal dat de deur naar een comeback nog allesbehalve dicht is.

De hele video waarin de onthullingen van het gesprek tussen de Telegraaf-verslaggever en Johan Derksen wordt uitgelicht is HIER te vinden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven