BREAKING: baby gevonden midden op straat met navelstreng nog bevestigd(1 minuten lezen)

Er wordt op dit moment gezocht naar een vrouw die naar verluidt een pasgeboren baby achterliet op een weg in Californië.

Volgens ABC News werd maandagmorgen vroeg een pasgeboren babymeisje gevonden met haar navelstreng nog bevestigd. Het Sheriff-kantoor van de Madera County in het centrum van Californië bevestigde dat een persoon die een krant bezorgde het kind had ontdekt in ijskoude temperaturen “op de middelste baan van d autorijweg”.

De krantenbezorger bracht de baby naar zijn voertuig om haar warm te houden, voordat hij 911 belde om de autoriteiten te waarschuwen …

Tyson Pogue, Undersheriff van Madera County, zei in een persconferentie op maandagavond: “Het is heel gelukkig dat het kind werd ontdekt door de krantenbezorger voordat ze ernstig gewond raakte of misschien zelfs dood ging.”

Volgens Pogue was het kind in een deken gewikkeld en gekleed in een pyama-set uit één stuk.

Gelukkig was ze in een goede toestand toen ze naar het plaatselijke ziekenhuis werd vervoerd – de politie schatte dat ze een paar minuten op de weg was achtergelaten.

Vrouw gezien

Een getuige beweerde een vrouw te hebben gezien met een baby in de buurt van waar het kind werd gevonden, slechts enkele minuten voordat de krantenbezorger de ontdekking deed.

Verder wordt gezegd dat de vrouw de getuige benaderde en smeekte hem om haar kind over te nemen.

“Hij werd benaderd door een vrouw die een witte, kleinere SUV bestuurt. Deze vrouw stapte uit en vroeg de man of hij haar kon helpen en vroeg hem om haar kind over te nemen, ‘zei Pogue. “De man stuurde haar naar de brandweerkazerne en het Valley Children’s Hospital verderop in de straat en stelde voor dat ze de baby daar zou brengen.”

Indien de vrouw gevonden wordt, kan de vrouw worden geconfronteerd met misdrijven van bedreiging van het kind en mogelijke poging tot moord. De baby verwacht intussen volledig te herstel.

Pogue vervolgde: “Gelukkig is ze vroeg genoeg ontdekt dat ze volledig kon herstellen. We willen iedereen eraan herinneren dat er veel veilige overgaveplaatsen zijn waar iemand eenvoudig een pasgeboren kind kan overgeven. ”

Iedereen met informatie over een mogelijke verdachte wordt geadviseerd contact op te nemen met het kantoor van de Sheriff van de provincie Madera.

Help de autoriteiten de persoon te vinden waarnaar ze op zoek zijn door dit artikel op Facebook te delen!

Bron: ABC News

Wat vind jij? Reageer hieronder