Brandweer onthult heftig nieuws na bezoek aan park van Peter Gillis

Talpa trekt verklaring in: Massa is Kassa mag toch op televisie blijven

Peter Gillis zit diep in de penarie. De miljonair heeft volgens Omroep Brabant bezoek gehad van de brandweer en dat heeft verstrekkende gevolgen.

Volgens de brandweer is het volledige park namelijk niet brandveilig. De chalets staan veel te dicht op elkaar. Conform de regels moeten de huisjes minimaal drie meter van elkaar af staan, of er moet in ieder geval een muurtje tussen staan.

Maar een groot deel van de chalets op Prinsenmeer staan helemaal niet op die afstand, laat staan dat er een muur tussen zit. Sommige huisjes staan op slechts 50 centimeter van elkaar, terwijl het ook voorkomt dat de vakantiewoningen tegen elkaar gebouwd zijn.

Brandweer onthult heftig nieuws na bezoek aan vakantiepark Prinsenmeer van Peter Gillis

Rookmelders en kapotte geisers

En daar blijft het niet bij want er missen ook rook- en koolmonoxidemelders, er zijn kapotte geisers en sommige elektriciteitskastjes zijn zwaar beschadigd. Dat is enorm gevaarlijk, want als er vocht in komt heb je de poppen aan het dansen.

Peter Gillis heeft tot 31 januari 2023 om de zooi in orde te maken. Haalt hij dat niet, dan krijgt hij dagelijks een boete tot het geregeld is, of moet hij vrezen dat het park gesloten wordt. Peter moet dus flink aan de slag en dan heeft hij nog niet eens bezoek gehad op zijn overige parken…

Scroll naar boven